Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Ο Τρουντό τρέμει από φόβο όταν ο μπαμπάς του λέει “Το αγόρι μου πέθανε από το εμβόλιο, άντε γ@#*&!”

 

Ένας συναισθηματικά ταραγμένος πατέρας που έχασε τον 17χρονο γιο του εξαιτίας ενός εμβολίου Covid κατηγόρησε τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τρουντό ότι δεν προειδοποίησε τον λαό του Καναδά για τους....

θανατηφόρους κινδύνους των πειραματικών εμβολίων.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter την Κυριακή, ο Dan Hartman απάντησε στα πρόσφατα σχόλια του Trudeau που ισχυρίστηκε ότι δεν προσέβαλε ποτέ τα μέλη της καναδικής αυτοκινητοπομπής για την ελευθερία νωρίτερα φέτος.

“Ναι, το έκανες!” Ο Hartman είπε στον Trudeau, προσθέτοντας ότι ο Trudeau θα πρέπει να πει στην εταιρεία παραγωγής εμβολίων Pfizer: “Άντε γ@#*&, Pfizer. Η συμφωνία ακυρώνεται. Κάνεις κακό στο λαό μου”.

“Ξέρω προσωπικά ανθρώπους που ίσως θα σε συγχωρούσαν, οι οποίοι σε μισούν αυτή τη στιγμή”, συνέχισε να λέει στον Τρουντό ο οργισμένος μπαμπάς, ο οποίος ξεκίνησε το hashtag #Answers4Sean.

“Αλλά όχι, εσύ απλά συνεχίζεις να το σπρώχνεις, έτσι δεν είναι; Δεν θα παραδεχτείς ότι έστω και ένας άνθρωπος πέθανε από το εμβόλιο, έτσι δεν είναι; Δεν θα πείτε ούτε την αλήθεια”, φώναξε και πρόσθεσε: “Πείτε τη γ@#*& αλήθεια!”.

“Το αγόρι μου πέθανε από το εμβόλιό σας! Άντε γ@#*&!”, φώναξε ο εξαγριωμένος πατέρας πριν φύγει με ορμή.

Το Infowars.com αναφέρει: Οι συνθήκες του θανάτου του γιου του Hartman, Sean, περιγράφονται λεπτομερώς σε μια σελίδα GiveSendGo:

Ο Dan Hartman έχασε τον μοναχογιό του Sean Hartman σε ηλικία 17 ετών. Ο Sean βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα του υπνοδωματίου του. Δεν βρέθηκε αιτία θανάτου.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Τρουντό φάνηκε να αναγνωρίζει την αρνητική του αντίδραση νωρίτερα φέτος απέναντι στη διαμαρτυρία των φορτηγατζήδων του Freedom Convoy, ενός κινήματος Καναδών που διαδήλωναν κατά των αποκλεισμών του Covid και των εντολών εμβολιασμού της χώρας, αλλά αντέδρασε στους ισχυρισμούς ότι αποκάλεσε τους διαδηλωτές με ονόματα που προκάλεσαν βαθιά δυσαρέσκεια των Καναδών απέναντί του.

“Δεν αποκάλεσα τους ανθρώπους που ήταν ανεμβολίαστοι με ονόματα”, επέμεινε ο Τρουντό την περασμένη Παρασκευή. “Τόνισα, (ότι) υπάρχει διαφορά μεταξύ ανθρώπων που διστάζουν να εμβολιαστούν για μια σειρά από λόγους και ανθρώπων που σκοπίμως διαδίδουν παραπληροφόρηση που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία των Καναδών συμπολιτών τους”.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, ωστόσο, όταν το Freedom Convoy είχε αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά, ο Τρουντό αναφέρθηκε στα μέλη του κινήματος ως “ρατσιστές” και “μισογύνηδες”, ενώ αρνήθηκε να αναγνωρίσει τις διαμαρτυρίες ως νόμιμες.

“Ναι, υπάρχει ένα μικρό, περιθωριακό στοιχείο σε αυτή τη χώρα που είναι θυμωμένο, που δεν πιστεύει στην επιστήμη, που ξεσπά με ρατσιστικές, μισογυνικές επιθέσεις, αλλά οι Καναδοί, η μεγάλη πλειοψηφία των Καναδών, δεν εκπροσωπούνται από αυτούς”, δήλωσε τότε ο Τρουντό.

“Και ξέρω ότι δεν θα επιτρέψουμε σε αυτές τις φωνές, σε αυτές τις ομάδες ειδικών συμφερόντων, σε αυτούς τους διαδηλωτές -δεν θέλω καν να τους αποκαλέσω διαδηλωτές, αυτούς τους όχλους των αντιεμβολιαστών- να υπαγορεύσουν πώς αυτή η χώρα θα ξεπεράσει αυτή την πανδημία και πώς θα ανακάμψει η οικονομία μας χωρίς λουκέτα, όπου οι άνθρωποι θα επιστρέψουν στη δουλειά τους και θα κάνουν ξανά τα πράγματα που θέλουν να κάνουν και θα κρατήσουν τα παιδιά μας ασφαλή”, συνέχισε.

newspunch.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...