Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

2 στις 10 αγελάδες που έκαναν ένεση με εμβόλια mRNA πεθαίνουν αμέσως...

 

Οι γαλακτοπαραγωγοί στην Αυστραλία αναγκάζονται να εισάγουν επικίνδυνα εμβόλια mRNA που περιέχουν πρωτεΐνες spike σε βοοειδή μόνο και μόνο για να μπορέσουν να παραμείνουν στην επιχείρηση....

Ακριβώς όπως και στους ανθρώπους, τα εμβόλια προκαλούν σοβαρές αντιδράσεις σε πολλά από τα ζώα και ένα μεγάλο ποσοστό από αυτά πεθαίνει ακαριαία.

Σύμφωνα με αναφορές, 35 από τις 200 αγελάδες υπέστησαν “ακαριαίο θάνατο” μετά τη χορήγηση του τοξικού εμβολίου.

Uncanceled.news αναφέρει: Αναλυτές θεωρούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των αγελάδων ως άμεση επίθεση στον εφοδιασμό τροφίμων. Πολλοί από αυτούς αναρωτιούνται αν το γάλα και τα άλλα υποπροϊόντα θα περιέχουν την πρωτεΐνη spike που πραγματικά έβλαψε τα ζώα.

“Το DNA των γαλακτοπαραγωγών αγελών έχει αλλοιωθεί. Το γάλα αλλοιώνεται και το καταναλώνετε. Η σύσταση του βουτύρου, το γιαούρτι, το τυρί και το κρέας έχουν αλλοιωθεί. Το κοτόπουλο και άλλα κρέατα θα είναι τα επόμενα;” Η Principia Scientific International (PSI), μια νόμιμα εγγεγραμμένη εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχει συσταθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ανέφερε σε δήλωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπό της.

Σύμφωνα με την εταιρεία, όλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν καταναλώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα καθώς και προϊόντα από βόειο κρέας, όπως μπιφτέκια. Η PSI πρότεινε επίσης να καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμα και να αναπτύσσουν κοπάδια που είναι ιδιωτικά, χωρίς ετικέτες και ποτέ εμβολιασμένα.

“Ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί μια ένωση κοινοτικών αγροκτημάτων με μέλη αγρότες που δεν ανήκουν στο σύστημα, έχουν κοπάδια ή ζώα που δεν είναι εμβολιασμένα ή σημαδεμένα, ώστε μια κοινότητα ιδιωτών να είναι καταναλωτές βιολογικά παραγόμενων ζώων”, πρόσθεσε.

Δεν υπάρχει καμία επιστημονική τεκμηρίωση πίσω από τις υποχρεωτικές ενέσεις COVID-19 mRNA στα ζώα
Η Νέα Νότια Ουαλία (NSW) ήταν η πρώτη που έκανε ενέσεις mRNA σε κοπάδια βοοειδών. Ο λόγος που η κυβέρνηση της NSW προχώρησε στην εκστρατεία εμβολιασμού των ζώων είναι η προστασία τους όχι μόνο από τον κορονοϊό Wuhan (COVID-19) αλλά και από τον αφθώδη πυρετό (FMD) και την ασθένεια του κολοβώδους δέρματος.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Περιφερειακής ΝΔ Paul Toole, η κίνηση αυτή αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την εξασφάλιση της τεχνολογίας εμβολίων που θα προστατεύσει την κτηνοτροφική βιομηχανία της Αυστραλίας αξίας 28,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

“Οι Εθνικοί της NSW στην κυβέρνηση λαμβάνουν εξαιρετικά σοβαρά υπόψη την απειλή του αφθώδους πυρετού και της νόσου του κολοβώδους δέρματος και αυτό το ορόσημο αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός στην προετοιμασία για ένα πιθανό ξέσπασμα”, δήλωσε ο Toole. Πρόσθεσε ότι έχει ήδη γράψει στον κατασκευαστή του εμβολίου για να δεχθεί την πρόκλησή του να αναπτύξει εμβόλια έτοιμα για χρήση και να τα παρασκευάσει στη NSW μέχρι την 1η Αυγούστου του επόμενου έτους.

Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει καμία επιστήμη στην πρόσφατη εκστρατεία εμβολιασμού με mRNA σε κοπάδια βοοειδών.

“Το COVID-19 μας έδειξε ότι πρέπει να εξεταστούν όλες οι πιθανές οδοί για την ανάπτυξη εμβολίων και δεν θα αφήσουμε καμία πέτρα αναποδογυρισμένη”, δήλωσε ο Toole, αναφερόμενος στο πώς επισπεύδεται η έγκριση της εντολής για το εμβόλιο.

Ο υπουργός Γεωργίας Ντούγκαλντ Σόντερς δήλωσε ότι η αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Tiba Biotech έχει αφεθεί ελεύθερη να παράγει όσο το δυνατόν περισσότερες ενέσεις mRNA για την υποτιθέμενη προστασία της κτηνοτροφικής βιομηχανίας της Αυστραλίας, η οποία ανέρχεται σε πολλά δισεκατομμύρια. Είπε ότι είναι ζωτικής σημασίας να αναπτυχθούν εμβόλια mRNA για τον αφθώδη πυρετό και το λατυποπαγές δέρμα το συντομότερο δυνατό.

newspunch.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...