Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ διατάζει τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να αποκαλύπτουν τη μυστική τους ατζέντα....

 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ζήτησε από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους να....

“σταματήσουν να αποκαλύπτουν” τη μυστική τους ατζέντα και αντ’ αυτού να επικεντρωθούν σε πιο σημαντικά θέματα όπως η “κλιματική αλλαγή” και η “διαδικτυακή παραπληροφόρηση”.

Ο Adrian Monck, διευθύνων σύμβουλος του WEF, χτύπησε επίσης τους πολιτικούς που αμφισβήτησαν τις προτάσεις πολιτικής του παγκοσμιοποιητικού οργανισμού, ιδίως στον Καναδά, ο οποίος έχει προκαλέσει μια εθνική συζήτηση σχετικά με τον αυξανόμενο έλεγχο του WEF στον κόσμο από την έναρξη της πανδημίας και την εξελισσόμενη ενεργειακή κρίση.

“Δυστυχώς, ο Καναδάς ήταν ένα από εκείνα τα μέρη όπου… υπάρχει ευπάθεια στην παραπληροφόρηση. Είναι μια ανοιχτή κοινωνία. Και… το συγκεκριμένο σκέλος της παραπληροφόρησης πέρασε στην επικρατούσα τάση”, δήλωσε ο Monck στην εκπομπή The House του CBC Radio σε συνέντευξή του το Σάββατο.

“Ο Καναδάς θα έπρεπε να μιλάει για πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή. Δεν θα έπρεπε να μιλάει για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που εδρεύει εδώ στη Γενεύη”.

“Ξέρετε, υπάρχουν μεγαλύτερα ζητήματα, πραγματικά, για να το σκεφτεί”.

“Ήταν πραγματικά κάτι που πήραν κάποιοι φορείς παραπληροφόρησης που υποστηρίζονται από το κράτος και πήρε τη δική του ζωή σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές”, πρόσθεσε ο Monck.

Το Infowars.com αναφέρει: Monck συνέχισε να ισχυρίζεται ότι ο όρος “Μεγάλη Επαναφορά” είναι στην πραγματικότητα απλώς ένα ακίνδυνο σημείο συζήτησης που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID και δεν αξίζει καμία πραγματική προσοχή.

“Η ιδέα ήταν ότι θα πρέπει επίσης να προσπαθήσουμε να προτείνουμε στους ανθρώπους να σκεφτούν να τα ξοδέψουν σε μακροπρόθεσμα πράγματα που θα βοηθούσαν στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, που θα βοηθούσαν στην επανακατάρτιση των θέσεων εργασίας και σε όλα τα είδη των μεγαλύτερων, μακροπρόθεσμων προκλήσεων”, δήλωσε στην Catherine Cullen, παρουσιάστρια της εκπομπής The House του ραδιοφώνου CBC.

“Ένα από τα πράγματα που προσπαθεί να κάνει η οργάνωσή μας είναι να λέει στους ανθρώπους: “Κοιτάξτε πέρα από τη μία εβδομάδα, τους τρεις μήνες και σκεφτείτε ίσως κάποια από τα πιο μακροπρόθεσμα πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε”. Αυτός ήταν ο στόχος της μεγάλης επανεκκίνησης το καλοκαίρι του 2020″.

Στη συνέχεια, ο Monck πρότεινε ότι όποιος τολμά να επικρίνει το WEF είναι αντισημίτης.

“Θαυμάζω οποιονδήποτε παίρνει την απόφαση να αφιερώσει τη ζωή του στη δημόσια ζωή”, είπε. “Δεν είναι ένας εύκολος δρόμος, αλλά πιστεύω ότι οι πολιτικοί κάθε γραμματοσήμου πρέπει να εξετάσουν πολύ προσεκτικά τη γλώσσα που χρησιμοποιούν και από πού προέρχονται κάποια από αυτά τα πράγματα και αν προέρχονται από έναν χώρο… παραπληροφόρησης και ιδίως αντισημιτισμού.

“Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξουν πολύ προσεκτικά τον εαυτό τους και να κοιταχτούν πολύ προσεκτικά στον καθρέφτη”, πρόσθεσε.

Φυσικά, το επιχείρημα του Monck είναι από μόνο του παραπληροφόρηση.

Ο ίδιος ο ιδρυτής του WEF Κλάους Σβαμπ καυχιόταν ότι ο οργανισμός του “διείσδυσε στα γραφεία” πολλών κυβερνήσεων μέσω του προγράμματος Young Global Leaders για να διευκολύνει τις πολιτικές του Great Reset – αυτό το γεγονός από μόνο του είναι αρκετό για να απορρίψει τις καταγγελίες του Monck.

Η Μεγάλη Επαναφορά είναι μια πολύπλευρη πρωτοβουλία για την αποβιομηχανοποίηση του ανεπτυγμένου κόσμου, τη μετατροπή του παγκόσμιου συστήματος διατροφής με τη σταδιακή κατάργηση του κρέατος υπέρ των εντόμων, την ανάπτυξη ενός συστήματος κοινωνικής πίστωσης κινεζικού τύπου και τον αυστηρό έλεγχο των λαϊκών κινημάτων, όλα αυτά στο όνομα της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής και της διατήρησης της “δημοκρατίας”.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό και η Ολλανδία έχουν παρακολουθήσει στενά την ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών και του WEF για τη Μεγάλη Επαναφορά, και συγκεκριμένα την πρότασή του να μειωθούν οι εκπομπές αζώτου μέσω του περιορισμού των λιπασμάτων, η οποία έχει οδηγήσει σε μαζικές εξεγέρσεις των αγροτών.

Ομοίως, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κήρυξε το “τέλος της αφθονίας” για τους πολίτες τον περασμένο μήνα, εν μέσω αναφορών ότι η εκτίναξη του ενεργειακού κόστους που προκάλεσαν οι κυβερνήσεις που συνδέονται με το WEF ως απάντηση στην Ουκρανία θα μειώσει δραστικά τη δυνατότητα των ανθρώπων να θερμάνουν τα σπίτια τους αυτόν τον χειμώνα.

Και θυμηθείτε, η χώρα της Σρι Λάνκα κατέρρευσε αφού η κυβέρνησή της υποχρέωσε την υιοθέτηση πολιτικών του WEF που αντικατοπτρίζονται στη βαθμολογία της Περιβαλλοντικής Κοινωνικής Διακυβέρνησης (ESG), και αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο το WEF διέγραψε πρόσφατα το άρθρο του που καυχιόταν για ένα σχέδιο μετατροπής της Σρι Λάνκα σε ουτοπία μέχρι το 2025.

Συνειδητοποιώντας ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται την ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς, το WEF συγκάλεσε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι μια σύνοδο κορυφής για να συζητήσει πώς να “αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη” του κοινού.

Παρά τις συκοφαντίες του WEF που αποκαλούν τους επικριτές “θεωρητικούς συνωμοσίας”, η ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς μπορεί να εξεταστεί διεξοδικά στο βιβλίο του ίδιου του Schwab με τίτλο “COVID-19: Η Μεγάλη Επαναφορά“.

newspunch.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...