Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

«ΒΡΩΜΙΚΗ» ΔΟΥΛΕΙΑ! Έτσι κρύβουν ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ! Νοσοκόμα αποκαλύπτει σε όλον τον πλανήτη, vid

 

Γίνεται η φωνή όλων των υγειονομικών που αντιδρούν

Η Jennifer Bridges λάτρευε την δουλειά της ως νοσοκόμα στο Houston Methodist Hospital, όπου εργάστηκε για οκτώ χρόνια, αλλά επέλεξε να απολυθεί παρά να...

εμβολιαστεί κατά του COVID-19!

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί το διαδίκτυο έγινε η φωνή για εκατομμύρια νοσηλευτές και υγειονομικούς, ειδικά για εκείνους στην Ελλάδα, στους οποίος η κυβέρνηση έδωσε διορία να κάνουν το εμβόλιο, ειδάλλως θα πεταχτούν οριστικά έξω από το ΕΣΥ, αναφέροντας τα εξής:

«Το όνομα μου είναι Jennifer Bridges, εξακολουθώ να είμαι νοσοκόμα αλλά με απέλυσαν από το (νοσοκομείο) Μethodist, του Ηuston.

Ήμασταν οι πρώτοι που έλαβαν εντολή για (να πάρουν) το εμβόλιο COVID, γιατί δεν θέλαμε να γίνουμε πειραματόζωα.

Το είδαμε οι ίδιοι στο νοσοκομείο. Άτομα έρχονται με παρενέργειες μετά το εμβόλιο της Pfizer».

Εν συνεχεία, αφού σκιαγράφησε τις ανατριχιαστικές συνθήκες περίθαλψης ασθενών, σαν κάποιος να ήθελε να ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ, συνέχισε:

«Προσπάθησα να αντισταθώ με τον σωστό τρόπο, δεν πήγα στα μέσα ενημέρωσης στην αρχή. Στην πραγματικότητα, είχα μια συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο και το CNO, του νοσοκομείου Μethodist στην Βaytown, τον David Bernard και την Becky Chalupa.

Με έπιασαν να κυκλοφορώ με λίστα υπογραφών, να  λέω ξέρετε, εάν οι άνθρωποι συμφωνούν με τη στάση μας, να μην μας αναγκάσουν παρά την θέλησή μας να τρυπηθούμε.

Με απείλησαν, μου είπαν ότι έπρεπε να σταματήσω, μπορούσαν να με απολύσουν επειδή πήγαινα γυρεύοντας.

Έχω έχω δει SMS kai emails, όπου το νοσοκομείο Μethodist απειλεί τους γιατρούς του. Δεν μπορείτε να υπογράψετε ιατρικές  εξαιρέσεις, δεν μπορείτε να μιλήσετε για εσάς, δεν μπορείτε να αναφέρετε ανεπιθύμητες ενέργειες για αυτά  τα εμβόλια.

Εάν το κάνετε, -αν κάποιος είναι πραγματικά αρκετά γενναίος  να το κάνει γραπτώς, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στα υψηλότερα (κλιμάκια), για να διαγράψουν αυτά που δεν επιτρέπεται να μπουν στο αρχείο».

Δείτε το βίντεο για να δείτε πως γίνεται η βρώμικη δουλειά:

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

el.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...