Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Κυβέρνηση σε παιδιά εν μέσω πολικού ψύχους: «Βάλτε σκούφους και μπουφάν – Τα παράθυρα στις τάξεις θα είναι ανοιχτά»

 

Σε λίγες ώρες η κακοκαιρία «Ελπίς» θα χτυπήσει την Ελλάδα και η κυβέρνηση… συνεχίζει να ασχολείται με τον Covid-19...

Στα ίδια ανόητα πρωτόκολλα συνεχίζει να επιμένει η κυβέρνηση, καθώς την ώρα που η κακοκαιρία «Ελπίς» ετοιμάζεται να χτυπήσει την Ελλάδα η πρόταση της είναι να ανοίγουν τα παράθυρα στις τάξεις των σχολείων ανά 10-15 και τα παιδιά να φορούν… μπουφάν και σκουφιά. 

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης, είπε χαρακτηριστικά: «Τα παράθυρα δεν είναι ανοιχτά συνεχώς, αλλά τα ανοίγουμε ανά 10-15 λεπτά. Τα παιδιά μπορούν να φοράνε τους σκούφους και τα μπουφάν τους».

Μάλιστα το είπε με αδιάφορο τόνο, δείγμα πως δεν τους νοιάζει τίποτα! Και όλο αυτό… την ώρα που όλοι οι επιστήμονες τονίζουν ότι η μετάλλαξη Όμικρον είναι πιο ήπια από το άγριο στέλεχος του κορωνοϊού. Φυσικά η μόνη πρόταση της κυβέρνησης και γι’ αυτό το θέμα είναι «να εμβολιάσουν τα παιδιά οι γονείς τους».

Την ίδια ώρα που ο Α.Κόπτσης λέει στα παιδιά να βάλουν… σκουφιά και μπουφάν οι μετεωρολόγοι υποστηρίζουν ότι έρχονται ψυχρή εισβολή και χιόνια στη χώρα.

Δείτε μετά το 8.35:

pronews.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...