Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΕΙΓΟΝ> Κορυφαίος γιατρός του NIH και συνεργάτης του Fauci δηλώνει κατά των εμβολίων στον γενικό πληθυσμό!

 

ΕΣΤΕΙΛΕ EMAIL ΣΤΟΝ FAUCI

Λέγοντας ότι είναι διατεθειμένος να διακινδυνεύσει τη δουλειά του και την ιατρική του άδεια για το δικαίωμα να μην λάβει...

εμβόλιο για τον COVID-19.

Ανώτερος γιατρός του NIH αναστέλλει τις εντολές εμβολίων για τον COVID-19

By Jack Phillips/ The Epoch Times

Ένας κορυφαίος γιατρός μολυσματικών ασθενειών έχει σημάνει συναγερμό σχετικά με τις εντολές εμβολίων για τον COVID-19, παρά το γεγονός ότι κορυφαίοι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι τα συνιστούν για επιχειρήσεις, σχολεία και άλλα ιδρύματα.

Ο Δρ. Matthew Memoli, ο οποίος διευθύνει μια μονάδα κλινικών μελετών στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Ασθενειών του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας – με επικεφαλής τον Δρ. Anthony Fauci – είχε προγραμματιστεί να υποστηρίξει τις εντολές εμβολίου για τον COVID-19 κατά τη διάρκεια ενός σεμιναρίου την 1η Δεκεμβρίου που θα φιλοξενήσει ο οργανισμός, σύμφωνα με τον David Wendler, ανώτερο βιοηθικό του NIH που σχεδιάζει το σεμινάριο.

«Υπάρχει πολλή συζήτηση στο NIH σχετικά με το εάν [η εντολή εμβολίου] είναι κατάλληλη», είπε στη Wall Street Journal. «Είναι ένα σημαντικό, καυτό θέμα».

Ο Memoli είχε πει στον Fauci σε ένα email στις 30 Ιουλίου ότι πιστεύει ότι «ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τα εμβόλια είναι λάθος», προσθέτοντας ότι τα υποχρεωτικά εμβόλια είναι «εξαιρετικά προβληματικά», σύμφωνα με το WSJ.

Σε σχόλια στην εφημερίδα, ο Memoli είπε ότι υποστηρίζει τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 σε ομάδες υψηλού κινδύνου, συμπεριλαμβανομένων των παχύσαρκων ατόμων και των ηλικιωμένων. Ωστόσο, οι εκτεταμένοι εμβολιασμοί για άτομα που έχουν χαμηλό κίνδυνο θανάτου ή σοβαρής ασθένειας από τον COVID-19 θα μπορούσαν να παρεμποδίσουν την ικανότητα του πληθυσμού των ΗΠΑ να αναπτύξει πιο ισχυρή προστασία έναντι του ιού μέσω προηγούμενων λοιμώξεων, είπε.

Ο Memoli είπε επίσης στην εφημερίδα ότι έχει ζητήσει εξαίρεση από την ομοσπονδιακή εντολή εμβολίων για θρησκευτικούς λόγους, λέγοντας ότι είναι διατεθειμένος να διακινδυνεύσει τη δουλειά του και την ιατρική του άδεια για το δικαίωμα να μην λάβει εμβόλιο για τον COVID-19.

Σχετικά με τη συζήτηση, ο Memoli είπε ότι «μέρος της καριέρας μου είναι να μοιράζομαι τις απόψεις των ειδικών μου, σωστές ή λανθασμένες… Θέλω να πω, αν όλοι καταλήξουν να λένε ότι κάνω λάθος, δεν πειράζει. Θέλω να κάνουμε τη συζήτηση».

Το σεμινάριο του NIH έρχεται καθώς ένα ομοσπονδιακό εφετείο μπλόκαρε προσωρινά την εντολή του προέδρου Joe Biden για το εμβόλιο COVID-19 που στοχεύει ιδιωτικές επιχειρήσεις με 100 ή περισσότερους υπαλλήλους. Περίπου δύο δωδεκάδες πολιτείες έχουν καταθέσει αγωγές κατά του κανόνα, υποστηρίζοντας ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν έχει την εξουσία να τον εφαρμόσει.

Το NIH δεν έχει απαντήσει σε αίτημα για σχολιασμό στο email. Όταν επικοινώνησε από τους The Epoch Times, ένας αξιωματούχος του NIH είπε ότι ο Memoli θα αρνηθεί να σχολιάσει.

Οι Epoch Times υπέβαλαν επίσης αίτημα για το Freedom of Information Act για να λάβει το email του Memoli.

kourdistoportocali.com

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...