Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Dr. Reiner Fuellmich: «Δεν υπάρχει πανδημία γιατί τα PCR λένε ψέματα»

 

Οι δικηγόροι Viviane Ficher και Dr.Reiner Fuellmich της Επιτροπής Corona είναι στην Βαρσοβία ύστερα από πρόσκληση Πολωνών Βουλευτών συμβουλεύουν την επίσημη Κοινοβουλευτική Επιτροπή επί της έρευνα για covid19 που άρχισε τα έργα της σήμερα.

Να τι δήλωσαν ενώπιο της πολωνικής επιτροπής:...

Dr. Reiner Füllmich: ”Εργάστηκα για 20 χρόνια με τις ομάδες μου των δικηγόρων για να υπερασπιστώ καταναλωτές κατά μέσων και μεγάλων εταιριών. Και υπερασπιστήκαμε επίσης τους πελάτες μας εναντίον πολυεθνικών όπως η volkswagen ή η Deutsche Bank. Για αυτό έχουμε έντονη την αίσθηση ότι είναι τα ίδια άτομα τα οποία αντιμετωπίζουμε κι εδώ και που είναι πίσω από αυτήν την παγκόσμια πανδημία. Γι αυτό εδώ και λίγο περισσότερο από 1χρόνο σχηματίσαμε με τη συνάδελφό μου Viviane Ficher την Επιτροπή Corona με την οποία ακούσαμε 150 επιστήμονες από όλον τον κόσμο.

Τα ερωτήματα που εκπόνησαν αυτές τις απαντήσεις είναι:

ποια είναι η πραγματική επικινδυνότητα τού του ιού.

ποια είναι η αξιοπιστία των τεστ PCR

πόσες βλάβες προκάλεσαν τα μέτρα για covid19 τόσο στο οικονομικό πλάνο όσο και σε αυτό της υγείας

Και οι απαντήσεις μας εν συντομία είναι:

O ιός είναι υπαρκτός αλλά δεν είναι πιο επικίνδυνος από ότι μια συνηθισμένη γρίπη και ακόμη κι ο Π.Ο.Υ συμφωνεί σε αυτό.

Και το τεστ PCR δεν δύναται απολύτως καθόλου να πει πάνω στην μόλυνση.

Αυτό είναι ένα ψέμα και όλοι όσοι σας λένε το αντίθετο είναι ψεύτες.

Και τελικά τα τεστ PCR είναι η μόνη βάση αυτής της πανδημίας . Αλλά δεν υπάρχει βάση οπότε δεν είναι μια πανδημία αλλά μια πανδημία τoυ test PCR. ”

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...