Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Ληξουριώτισσα: Τι δεν γνωρίζει η δική μας «λέϊντη» Γκάγκα;

 

Με αφορμή την πρόσφατη αντιπαράθεση της Γκάγκα https://www.youtube.com/watch?v=HoGYF7h6KrQ, με τις κυρίες νοσηλεύτριες (τίμιες εργάτριες αλλά και άτυποι χορηγείς της υγείας, μιας και αγοράζουν εδώ και χρόνια, διάφορα αναλώσιμα, όπως γάντια, από τον...

δυσανάλογα μικρό μισθό τους, με φρόνημα αυτοθυσίας και με αγάπη για το λειτούργημά τους- και ας λέει διαφορετικά ο διευθυντής!), σπεύδω να γνωστοποιήσω στην αναπληρώτρια υπουργό και σε όσους άλλους ενδιαφέρονται, επιστημονικά ευρήματα που προφανώς έχουν διαφύγει της προσοχής, τουλάχιστον,  των τηλε-ειδικών. 

Γεγονός είναι ότι η νομική και η ιατρική είναι οι κατεξοχήν επιστήμες που αν τις αφήνεις σε αφήνουν. Για να μη γίνει αυτό το αναπάντεχο, όποιος θέλει να παραμείνει «ξουράφι» στον τομέα του χρειάζεται  να κλέβει χρόνο από τις κοινωνικές υποχρεώσεις, από τις ώρες ησυχίας, από τις οικογενειακές στιγμές και να γίνει πρότυπο δια βίου μάθησης!  

Θα σταθώ στον «δαμαλισμό» (μια από τις ονομασίες του εμβολίου, αρχικά, της ευλογιάς, που και έδειχνε την προέλευση αυτού – δάμαλις/δαμάλι = νεαρό μοσχάρι), που προβάλλει και επιβάλλει κάργκα, με τη σειρά της και όπου σταθεί, η Γκάγκα. Παραθέτω, δειγματοληπτικά,  βιβλιογραφικά στοιχεία καθώς και σχετικές δηλώσεις/ενημερώσεις/ παροτρύνσεις του πρώην υπουργού υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, ικανά να φωτίσουν το θέμα και από άλλη οπτική γωνία, για όποιους θέλουν και μπορούν να κρατάνε τα μάτια ανοικτά.  

  1. α. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1021678_prota-poylage-vivlia-kata-ton-emvolion-tora-stelnei-toys   

β. https://www.youtube.com/watch?v=kiSGxPKsq90 ,  

γ.https://attikanea.info/%CE%91%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B5-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-off-shore-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%AC/  

  1. Απόσπασμα από το βιβλίο τουΓκέρχαρτ Μπούκβαλντ, «Εμβολιασμοί. Μια επιχείρηση βασισμένη στον φόβο.», Εκδόσεις «Βιβλιοθήκη του Ρόδου», 2003. (Η πρώτη έκδοση το 1977.) 

4ο κεφάλαιο: «Μολυσματικές νόσοι και εμβολιασμοί»` Β’ Ενότητα «Χρησιμοποιούμενα ζώα για την Παρασκευή εμβολίων», σελ. 27: 

«Καθώς η χρησιμοποίηση ορφανών παιδιών για την αναπαραγωγή του υλικού των εμβολίων οδήγησε στην διάδοση πάσης φύσεως μολυσματικών νόσων του αίματος, η αναπαραγωγή της λύμφης του εμβολίου γινόταν πλέον επάνω στο δέρμα των νεαρών μόσχων. Τα μοσχάρια ξυρίζονταν, εκατοντάδες αμυχές προκαλούντο στο δέρμα της κοιλιάς τους και σ’ αυτές εισαγόταν ο ιός του εμβολίου. Το αποτέλεσμα ήταν ευρείες επιφάνειες γεμάτες πύον που εκόβοντο και απ’ αυτές εδημιουργείτο η λύμφη για τα εμβόλια. Τα ζώα εθανατώνοντο. 

Όλο περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούσαν ότι τα ορφανά παιδιά δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας που μπορούν να κακοποιούνται για τα ιατρικά πειράματα. Αλλά άρχισαν να ακούγονται και φωνές διαμαρτυρίας κατά της χρησιμοποίησης των μοσχαριών για την δημιουργία του εμβολίου. 

Τα μοσχάρια δένονταν σε σταύλους όρθια, ώστε να μη μπορούν να ξαπλώσουν. Όλη αυτή η διαδικασία ήταν ένα μαρτύριο για τα ζώα μέχρις ότου τα σκοτώσουν. Γι’ αυτόν τον λόγο υπήρξαν και αυξανόμενες διαμαρτυρίες από συλλόγους προστασίας των ζώων. 

Κατ’ αρχήν έγιναν προσπάθειες να διαλυθούν αυτές οι διαμαρτυρίες. Για παράδειγμα, ο τότε υπεύθυνος ελέγχου των επιδημιών στο Υπουργείο Υγείας, κ Σούμαχερ ισχυριζόταν ότι το εμβόλιο της ευλογιάς παρασκευάζεται από καλλιέργεια ιστών. Αυτό δεν ήταν αληθές αφού η συγκομιδή του υλικού των εμβολίων της ευλογιάς ήταν, στην Γερμανία, καθορισμένη δια νόμου.       […] 

Για την Παρασκευή ή δημιουργία των άλλων, σήμερα, συνηθισμένων μεθόδων εμβολιασμού απαιτούνται ζώα ή όργανά τους.      […] 

Σήμερα η φαρμακευτική βιομηχανία ισχυρίζεται ότι δεν χρειάζονται – ή ίσως, μόνο σπάνια – ζώα για την Παρασκευή εμβολίων, ότι κατέχουν την τεχνική δυνατότητα να χρησιμοποιούν καλλιέργειες σε ανθρώπινα κύτταρα HeLa ή HDC, που είναι η συντομογραφία του όρου «Ανθρώπινα Διπλοειδή Κύτταρα». Πρόκειται για καρκινογόνα κύτταρα, που όμως δεν χαρακτηρίζονται ως τέτοια. Η ονομασία HeLa προέρχεται από τα αρχικά του ονόματος Henrietta Lacks, μιας Αμερικανίδας από την οποία προέρχονται αυτά τα καρκινογόνα κύτταρα. Επίσης γίνεται λόγος για κυτταρικές γραμμές ή σειρές, πάντα για να αποσιωπηθεί το γεγονός ότι πρόκειται για καρκινογόνα κύτταρα. Η φαρμακευτική βιομηχανία δεν δείχνει να ανησυχεί για έναν πιθανό συσχετισμό μεταξύ της χρήσης καρκινικών κυττάρων για την Παρασκευή εμβολίων και τον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων καρκίνου στα παιδιά. […]» 

  1. https://blog.nomorefakenews.com/2021/11/12/hindus-slaughter-of-newborn-calves-is-basic-to-all-vaccine-research-including-the-covid-vaccines/    Ένα άρθρο του ερευνητή δημοσιογράφο Τζον Ροποπορτ, σε δική μου μετάφραση:   

«Ανοικτή επιστολή σε ένα δισεκατομμύριο Ινδουιστές: το μακελειό των νεογέννητων μοσχαριών είναι βασική προϋπόθεση για όλες τις έρευνες εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων κόβιντ. 

τουJon Rappoport, 11 Νοέμβρίου, 2021 

Επαναδημοσιεύω το πρόσφατο άρθρο μου περί της σφαγής (σε εξέλιξη), εκατομμυρίων νεογέννητων μοσχαριών, επειδή αντιλήφθηκα πως η πίστη σας θεωρεί ότι οι αγελάδες είναι ιερές και θα έπρεπε να προστατευτούν από κάθε κακό.  

Αμφιβάλλω αν θα χρησιμοποιούσατε ένα προϊόν που η ύπαρξή του βασίζεται στον θάνατο αγελάδων. 

Διαβάστε.  

Η σφαγή εκατομμυρίων νεογέννητων μοσχαριών για εμβόλια και λοιπές ιατρικές έρευνες – 

 

Cc: στις διασημότητες του Χόλιγκούντ – βέγκαν (σ.μεταφ. – δεν βάζουν στο στόμα τους ούτε ίχνος ζωικού λίπους, προς βρώσιν!) και δικηγορούντες υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων – που λαμβάνουν το εμβόλιο κοβιντ.  

 Στην πρόσφατή σειρά άρθρων μου – https://www.triklopodia.gr/%ce%bb%ce%b7%ce%be%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%be%ce%ad%ce%bd%ce%bf-%ce%b1/ -, περί της δολοφονίας ακέραιων, εκτρωμένων, ανθρωπίνων βρεφών για τις ανάγκες των ερευνών για τα εμβόλια, δεν είχα κάνει ούτε μια αναφορά για τις έρευνες που χρησιμοποιούν ζώα` Τώρα θα κάνω: 

Το προϊόν ονομάζεται Fetal Bovine Serum (FBS) (σ. μεταφ. –  Ορός Εμβρύου Αγελάδας). Χρησιμοποιείται σε όλο το κόσμο. 

Πως το αντλούν; 

Slate News: «Το FSB είναι – όπως υπονοεί και η ονομασία του -, ένα παράγωγο που παρασκευάζεται από το αίμα των εμβρύων αγελάδων. Εάν κάποια αγελάδα που έρχεται για σφαγή συμβαίνει να είναι έγκυος, την σφάζουν, την στραγγίζουν και έπειτα παίρνουν το έμβρυο και το πάνε στον δωμάτιο συλλογής αίματος. Το έμβρυο που, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα του αίματος, παραμένει ζωντανό στην διάρκεια της προσεχούς διαδικασίας, έχει μια βελόνα καρφωμένη στην καρδιά του. Το αίμα στραγγίζει ώσπου το έμβρυο πεθαίνει, με τον θάνατο να διαρκέσει, συνήθως, περίπου πέντε λεπτά. Κατόπιν τούτου το αίμα αυτό εξευγενίζεται και ο ορός που προκύπτει είναι το FSB. Εκατομμύρια έμβρυα σφάζονται με αυτόν τον τρόπο.» 

Σκεφτείτε το. 

Η ιατρική έρευνα, η έρευνα για εμβόλια και ένα τοπίο πνιγμένο στο αίμα. Η δολοφονία ανθρώπινων εμβρύων για τους ιστούς τους` η σφαγή νεογέννητων μοσχαριών για τους ιστούς τους. 

Slate: «Το FBS είναι επίσης ιδιαίτερο επειδή αποτελεί ένα περιβάλλον καλλιέργειας παγκόσμιας εμβέλειας. Μπορείς να πάρεις σχεδόν οποιονδήποτε τύπο κυττάρων, να το πετάς σε ένα τρυβλίο πέτρι μαζί με το FBS και το κύτταρο θα αναπτυχθεί. Η χρήση του ορού αυτού είναι ευρεία και αναφέρεται σε περισσότερες από 10.000 μελέτες έρευνας…»  

Χρησιμοποιήθηκε το FBS στην ανάπτυξη των εμβολίων κόβιντ; Ναι, όμως οι δηλώσεις επ’ αυτού δεν αναπαράγονται.  

Πάντως εάν ιχνηλατήσεις την έρευνα και την ανάπτυξη αρκετά προς τα οπίσω, φθάνοντας στο εργαστήριο ιολογίας, η απάντηση θα ήταν, ανεπιφύλακτα, ναι.  

Οι καλλιέργειες κυττάρων σε τρυβλία (σ. μεταφ. – υάλινα ή πλαστικά πιατάκια εργαστηρίου) είναι η αφετηρία για όλα τα εμβόλια. Οι ιολόγοι πιστεύουν ότι σε αυτά τα τρυβλία απομονώνουν ιούς. Οι υποτιθέμενοι ιοί είναι, πρωτίστως, η αιτία για όλα τα εμβόλια – συμπεριλαμβανομένων του κόβιντ.  

Εκείνες οι καλλιέργειες κυττάρων σε τρυβλία χρειάζονται μια ουσία που να προωθεί την ανάπτυξη των κυττάρων. Εκείνη η ουσία είναι ο Ορός Εμβρύων Αγελάδας. 

Στην ιατρική φιλολογία και στα ειδησεογραφικά περιβάλλοντα, θα βρείτε πολλούς ευφημισμούς και γενικότητες που θολώνουν την σφαγή των νεογέννητων μοσχαριών: ζωικά παράγωγα, ορός, αναπτυσσόμενοι οργανισμοί, παράγοντας ανάπτυξης, καθολικό μέσο, ανθρώπινη μεταχείριση…  

«Μη το πείτε στα παιδιά.» Στην παρούσα περίπτωση, ο καθένας μας υποτίθεται ότι είναι ένα παιδί που κρατιέται δέσμιος της άγνοιας του. Και η ιατρική δολοφονία υποτίθεται πως είναι μια ειδική, επιστημονική διαδικασία. Ξεχωριστή, απόμακρη, απολυμασμένη.  

Είναι ώσπου οι άνθρωποι ανακαλύπτουν τι ακριβώς συμβαίνει. 

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.» 

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ… 

ληξουριώτισσα


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...