Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Αυστρία: Ετοιμάζουν ναζιστικό νόμο έκτρωμα για φυλάκιση όσων αρνηθούν να εμβολιαστούν...

 

Η Αυστρία προετοιμάζει το νομικό πλαίσιο προκειμένου να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού για το σύνολο του πληθυσμού της....

Η χώρα της κεντρικής Ευρώπης, έπειτα από μια σειρά μέτρων  με τελευταίο το lockdown σε ανεμβολίαστους, ανακοίνωσε σήμερα πως οδηγείται σε γενικευμένη καραντίνα για τις επόμενες 20 ημέρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Guardian», ήδη η κυβέρνηση συνασπισμού Πρασίνων και Συντηρητικών στην Αυστρία προετοιμάζει το νομικό υπόβαθρο προκειμένου να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τον γενικό πληθυσμό, με μοναδική εξαίρεση άτομα που έχουν ιατρικούς λόγους να μην εμβολιαστούν.

Η απόφαση της κυβέρνησης αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου, χωρίς να έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρο το όριο ηλικίας πάνω από το οποίο θα πρέπει κάθε πολίτης στην Αυστρία να κάνει το εμβόλιο έναντι του κορωνοϊού.

Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται πως οι αρνητές του εμβολίου θα αντιμετωπίζουν διοικητικά πρόστιμα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να επιβάλλεται και ποινή φυλάκισης στο ενδεχόμενο ο πολίτης να αδυνατεί να πληρώσει την ποινή του.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...