Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ

 

Σεβαστέ δεσπότη Πειραιώς ταράζεσαι τώρα, αλλά την ταραχή αυτή ίσως έπρεπε να επιδείξεις όταν ο προκαθήμενος πούλησε όλη την Ι. Σύνοδο στο Κολυμπάρι της Κρήτης, βεβηλώνοντας την απόφασή της διότι το “απαίτησε” ο Πατριάρχης και η CIA !!!...

Αντίθετα ,επί τόσα χρόνια υποταγή, που όπως λένε κακές γλώσσες οφείλεται στην αναμονή της διεκδίκησης του Αρχιεπισκοπικού θρόνου, και ικανοποίηση από τους “κλασαυχενισμούς” Πατριάρχη με τον Πάπα!

Γι αυτό, που αποτελεί ευθεία προσβολή των 7 ή 8 Οικουμενικών Συνόδων οι “παληκαρισμοί” στέρεψαν Περίσσεψαν όμως στην επίθεση κατά του ιερέα- ιατρού που αποκάλυψε την προσκύνηση του Βάαλ-εμβολίου, που τάχα θα εξαλείψει τον covid-19!!!

Δυστυχώς ενδυθήκατε και το σχήμα του ιατρού ,το οποίο ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ. Αντίθετα ο απειλούμενος από εσάς ιερέας (π. Στ. Καρπαθίου), διαθέτει και την ειδική επιστημονική γνώση ΚΑΙ την πείρα και παρακαταθήκη των Αγίων Πατέρων των προαναφερθεισών Οικ. Συνόδων, την οποία σεις φαίνεστε να αγνοείτε ή να “διαγράφετε”.

Με κατάχρηση δεσποτισμού και πλήρη έλλειψη “πνευματικής πατρότητας” υιοθετείτε στάση “Ιεροεξεταστή” , τόσο οικεία στον Πάπα που πασχίζετε να δείξετε ότι … αντιμάχεστε;

Κρίμα!!!!!!! Διότι επί πολλά χρόνια υπήρξα “fun” των δημοσιεύσεών σας και πιστός ακόλουθος της Πειραϊκής Εκκλησίας, την οποία διατηρήσατε, με όλες τις δράσεις της, κάτι που μετά την ανοίκεια γιά Ορθόδοξο ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ, συμπεριφορά, παύω από τούτη τη στιγμή μετά από περισσότερα από 20 χρόνια ανελλιπώς, κάνω.

Γνωρίζω ότι αδιάφορα θα σηκώσετε τους ώμους και πιθανότατα θα απαντήσετε με το μάθημα που πήρατε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

ΣΚΑΣΙΛΑ μου θα πείτε γιά την αποδοκιμασία μου από πρόβατα της ποίμνης μου. Όπως ακριβώς θα έλεγε και ένας … επιτυχημένος … ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΑΣ.

Κωνσταντίνος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...