Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ οι high tech-Ku Klux Klan : με μπρασελέ οι μη εμβολιασμένοι σε κρουαζιέρα στις ΗΠΑ κι ας είναι κυρίως παιδιά!

 

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι κρουαζιέρες συνεχίζονται, αλλά οι μη εμβολιασμένοι επιβάτες δεν είναι ευπρόσδεκτοι ακόμη κι αν είναι παιδιά....

Με μπρασελέ οι μη εμβολιασμένοι σε κρουαζιέρα στις ΗΠΑ αν αν και στην πλειοψηφία τους είναι παιδιά! Ψυχολογικό πείραμα από high tech-Ku Klux Klan!!
Το “Freedom of the Seas”, κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας “Royal Caribbean”, έφυγε από το Μαϊάμι για τις Μπαχάμες. Στο πλοίο: επιβάτες που έχουν εμβολιαστεί και άλλοι που δεν έχουν εμβολιαστεί.Οι τελευταίοι πρέπει να φορούν ένα ειδικό βραχιόλι, να πληρώνουν επιπλέον κόστος και να μην έχουν πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες.Σαν τους μαύρους οι Αμερικάνοι έχουν τεχνογνωσία ρατσισμού.. Θ΄ανοίξουν σκλαβοπάζαρα ανεμβολίαστων. Γκέτο.. Απαρτχάιντ Ρατσισμός Ναζήδες….
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ναυτιλιακή εταιρεία της εταιρίας « Royal Caribbean » επανέλαβε τις δραστηριότητές της στις αρχές Ιουλίου του 2021 στην Καραϊβική, μετά από μεγάλο χρονικό κενό λόγω της πανδημίας Covid-19. Η Ελευθερία των Θαλασσών, η οποία μπορεί να μεταφέρει σχεδόν 4.300 επιβάτες στο πλοίο, εγκαινίασε τη διέλευση μεταξύ Μαϊάμι και Μπαχάμες. Αυτό είναι το πρώτο πλοίο που έφυγε από τις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς να απαιτείται εμβολιασμός. Όμως δεν έχουν όλοι οι επιβάτες τα ίδια δικαιώματα.

Απαγορεύεται το καζίνο, το σπα, το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, το σούσι μπαρ, η παμπ και ακόμη και η πισίνα για άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί. Οι τελευταίοι πρέπει επίσης να φοράνε ένα ειδικό βραχιόλι για ταυτοποίηση ( σαν κρατούμενοι) και να πραγματοποιούν αρκετά τεστ για το Covid-19 (αυτοχρηματοδοτούμενα) πριν και μετά την κρουαζιέρα, αναφέρει το The Portland Press Herald, το οποίο φέρει τον τίτλο “Στις κρουαζιέρες που τους δέχονται, οι μη εμβολιασμένοι είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας ».

Αποτρεπτικά μέτρα
Η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι επίσης υποχρεωτική για αυτούς τους επιβάτες, οι οποίοι δεν μπορούν να κατεβούν από το πλοίο σε ορισμένες στάσεις ή να παρευρεθούν σε συγκεκριμένα πάρτι. Για να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις, τα άτομα που δεν έχουν αντισώματα ενθαρρύνονται να εγκατασταθούν σε μια περιοχή ξεχωριστή από άλλους ταξιδιώτες,( μαύροι και λευκοί ωραίος διαχωρισμός ) που βρίσκεται στο πίσω μέρος του θεάτρου. Τέλος, οι μη εμβολιασμένοι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το γυμναστήριο μόνο σε συγκεκριμένες ώρες.

Αυτοί οι αποτρεπτικοί κανόνες αφορούν μόνο το 7% των επιβατών σε αυτήν την πρώτη κρουαζιέρα,με κυρίως παιδιά. Όλοι οι επιβάτες πρέπει επίσης να φορούν μάσκα σε εσωτερικούς χώρους.
Αυτοί οι περιορισμοί δημοσιεύθηκαν στα μέσα Ιουνίου από την εταιρεία “Royal Caribbean”, η οποία σκοπεύει να τους εφαρμόσει σε όλες τις κρουαζιέρες Freedom of the Seas τον Ιούλιο, και πιθανώς σε τέσσερα άλλα πλοία που αναχωρούν από τη Φλόριντα με χωρητικότητα έως και 6.700 επιβάτες, λέει ο The. Portland Press Herald.9/7/21

dimpenews.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...