Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ “ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 2”

 

Reiner Fuellmich

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ : 

ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΦΕΛΕΙΑ ή ΑΓΩΝΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!....
Με τόν Δικηγόρο Κο Reiner Fuellmich εγώ και ο Φίλος μου Δικηγόρος Κος Νίκος-Αγαμέμνων Καραβέλος, έχουμε από πρίν Εναμισυ περίπου Μήνα επικοινωνία και συνεργασία, μετά από δική του πρόσκληση. Υπάρχει αναρτημένη και μιά Δημόσια Διεθνής Διαδικτυακή συνομιλία μας, που μπορείτε να την δείτε ελεύθερα ΚΑΙ στο Χρονολόγιό μου.Αυτό γιά τούς μεγάλους αμφισβητίες η….”άπιστους Θωμάδες”. ΛΟΙΠΟΝ:
ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ Νο 2 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!
Ο Κος Fuellmich έχει ηδη καταθέσει στά Γερμανικά Δικαστήρια ΑΓΩΓΗ κατά του DROSTEN και συνεργατών του, γιά να ρίξει το PCR, που θεωρεί ότι είναι η μήτρα του Εγκλήματος. Αυτό μπορείτε να το ακούσετε να το εκφράζει ο ΙΔΙΟΣ στήν πιό πάνω διαδικτυακή σε σχετικό ερώτημα του Κου Καραβέλου!
Το Δικαστήριο, προφανώς γιά να κερδίσει χρόνο, έδωσε Δικάσιμο τον ΝΟΕΜΒΡΗ. Γιά την απίθανη περίπτωση να έγινε κάποια επίσπευση και να μην την γνώριζα, πρίν 10 περίπου Ημέρες σε Ιδιωτική επικοινωνία που είχαμε γιά συζήτηση Θεμάτων Τακτικής, τον ρώτησα πάλι, γιατί έβλεπα συνέχεια το ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ Νο 2 κ.λ.π., και μου είπε ότι “μα αφού σας είπα ότι είναι για τον ΝΟΕΜΒΡΗ΄”. Αυτά όσν αφορά την ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ Νο2
Παράλληλα μιά ΟΜΆΔΑ “επίσημων ακτιβιστών” συντάσσει Μήνυση γιά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, που θα κατατεθει στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, την οποία παρακολουθεί και όπου χρειάζεται, ενδεχομένως, συμμετέχει στενή Συνεργατης του Δικηγόρος, γιά υποβοήθηση.
Γιά την Μήνυση αυτή ζήτησα να σταλούν Επιστολές στήριξης, ύστερα από επιθυμία των ακτιβιστών, με τούς οποίους είμαι επίσης σε συνεργασία και η οποία δεν έχει ακόμα κατατεθεί παρά το γεγονός ότι είναι Εξαιρετικά στοιχειοθετημένη, και γιά το λόγο αυτόν και πολύ Ογκώδης (287 σελίδες μέχρι στιγμής για να συμπληρωθεί και με νέα στοιχεία που συνεχώς προκύπτουν).
Όταν κατατεθεί θα εκδοθεί ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!

————————————————————————————————-

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ, 5/7/2021 ΤΟΥ ΡΑΪΝΕΡ ΦΟΥΛΜΙΧ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FRANCE SOIR (ΠΛΗΡΟΦ.: ΩΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1944 ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΑΛΛΑ “ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ” Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΦΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΗ) – ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

 Reiner Fuellmich – “Το έργο μας εξελίσσεται καλά, αλλά να προσέχετε τις ψευδείς φήμες”

Καλωσορίζουμε και πάλι τον Γερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich, για μια αποκλειστική ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο των εργασιών της ομάδας εμπειρογνωμόνων που απαρτίζουν την Επιτροπή Corona.

Πολλή παραπληροφόρηση έχει κυκλοφορήσει σχετικά με τη δράση του με μια ομάδα δικηγόρων από διάφορες χώρες. Θέλαμε ο Δρ Fuellmich να είναι σε θέση να δώσει ο ίδιος τις απαντήσεις στα ερωτήματα που δεν παραλείπουν ποτέ να πυροδοτούν τα κοινωνικά δίκτυα.

Τα μηνύματα που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα είναι πολύ συχνά “αυξημένα” που αναφέρονται από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα, από email σε email με προσθήκες που οδηγούν σε απόκλιση από το αρχικό πραγματολογικό μήνυμα.

Ο Δρ Fuellmich επιβεβαιώνει ότι συνεργάζεται με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που αποτελείται από λιγότερα από 100 άτομα, όταν μπορούμε να διαβάσουμε ότι η ομάδα αυτή περιλαμβάνει μερικές φορές περισσότερους από 1000 δικηγόρους. Όπως λέει ο ίδιος:

“Μόνο λίγοι καλοί άνθρωποι είναι αρκετοί.

Μετά από μια ενημέρωση σχετικά με την τρέχουσα διαδικασία, απαντά στις ερωτήσεις μας προκειμένου να παράσχει μια αναγκαία διευκρίνιση, έχοντας πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι η παραπληροφόρηση μαίνεται και ενδεχομένως χρησιμοποιείται για να δυσφημιστεί ή να υποβαθμιστεί η δράση που η ομάδα του ηγείται.

Με τον κίνδυνο να απογοητεύσει κάποιους, επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξει δίκη, αλλά δεν θα ξεκινήσει στις 3 Ιουλίου 2021, όπως διαβάσαμε στο διαδίκτυο. Ούτε θα είναι μια Νυρεμβέργη 2.0, αλλά μάλλον ένα Διεθνές Δικαστήριο που θα συσταθεί ειδικά για την κρίση Corona. 

——————————————————————–

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ, ΤΟΥ ΡΑΪΝΕΡ ΦΟΥΛΜΙΧ, ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ STOPWORLDCONTROL.COM – METAΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:

Μια ομάδα από πάνω από 1.000 δικηγόρους και πάνω από 10.000 ιατρικούς εμπειρογνώμονες με επικεφαλής τον Δρ Reiner Fuellmich έχουν ξεκινήσει νομικές διαδικασίες κατά του CDC, του ΠΟΥ και της Ομάδας Νταβός για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ο Fuellmich και η ομάδα του παρουσιάζουν ως απάτη το ελαττωματικό τεστ PCR και την εντολή προς τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κάθε θάνατο με συννοσηρότητα ως θάνατο από Covid. Το τεστ PCR δεν σχεδιάστηκε ποτέ για την ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών και είναι 100% ελαττωματικό σε 35 κύκλους. Όλα τα τεστ PCR που εποπτεύονται από το CDC είναι ρυθμισμένα σε 37 έως 45 κύκλους. Το CDC παραδέχεται ότι οποιεσδήποτε δοκιμές άνω των 28 κύκλων δεν είναι αποδεκτές για θετικό αξιόπιστο αποτέλεσμα. Αυτό από μόνο του ακυρώνει πάνω από το 90% των υποτιθέμενων περιπτώσεων/”μολύνσεων” που παρακολουθούνται με τη χρήση αυτών των ελαττωματικών τεστ.

Εκτός από τα εσφαλμένα τεστ και τα πλαστά πιστοποιητικά θανάτου, το ίδιο το “πειραματικό” εμβόλιο παραβιάζει το άρθρο 32 της Σύμβασης της Γενεύης. Σύμφωνα με το άρθρο 32 της Σύμβασης IV της Γενεύης του 1949, απαγορεύονται “ο ακρωτηριασμός και τα ιατρικά ή επιστημονικά πειράματα που δεν είναι απαραίτητα για την ιατρική περίθαλψη ενός προστατευόμενου προσώπου”. Σύμφωνα με το άρθρο 147, η διεξαγωγή βιολογικών πειραμάτων σε προστατευόμενα πρόσωπα αποτελεί σοβαρή παραβίαση της Σύμβασης.

Το “πειραματικό” εμβόλιο παραβιάζει και τους 10 Κώδικες της Νυρεμβέργης, οι οποίοι επισύρουν τη θανατική ποινή για όσους επιδιώκουν να παραβιάσουν αυτούς τους Διεθνείς Νόμους.

Το “εμβόλιο” δεν πληρεί τις ακόλουθες πέντε προϋποθέσεις για να θεωρηθεί εμβόλιο και αποτελεί εξ ορισμού ιατρικό “πείραμα” και δοκιμή:

Παρέχει ανοσία στον ιό
Πρόκειται για μια “διαρροή” γονιδιακής θεραπείας που δεν παρέχει ανοσία στον Covid και ισχυρίζεται ότι μειώνει τα συμπτώματα, ωστόσο οι διπλά εμβολιασμένοι είναι σήμερα το 60% των ασθενών που χρειάζονται επείγουσα ή εντατική θεραπεία με λοιμώξεις από covid.

Προστατεύει τους λήπτες από το να κολλήσουν τον ιό
Αυτή η γονιδιακή θεραπεία δεν παρέχει ανοσία και οι διπλά εμβολιασμένοι μπορούν ακόμη να κολλήσουν και να μεταδώσουν τον ιό.

Μειώνει τους θανάτους από τη μόλυνση από τον ιό
Αυτή η γονιδιακή θεραπεία δεν μειώνει τους θανάτους από τη λοίμωξη. Οι διπλά εμβολιασμένοι που έχουν μολυνθεί με Covid έχουν επίσης πεθάνει.

Μειώνει την κυκλοφορία του ιού
Αυτή η γονιδιακή θεραπεία εξακολουθεί να επιτρέπει την εξάπλωση του ιού, καθώς προσφέρει μηδενική ανοσία στον ιό.

Μειώνει τη μετάδοση του ιού
Αυτή η γονιδιακή θεραπεία εξακολουθεί να επιτρέπει τη μετάδοση του ιού καθώς προσφέρει μηδενική ανοσία στον ιό.

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/07/2.html


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...