Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ ΤΗΣ Ε.Υ.Π. Ο “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ” ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ” !!!

 

Γι αυτό δεν τον αγγίζει η Facebook, παρά τις αμέτρητες αναφορές που έχουν υποβληθεί εναντίον του ψεύτικου προφίλ που έχει δημιουργήσει….

Και αυτή η ιδιότητα του “Δημήτρη Παπαντωνίου”, και η πλήρης κάλυψή του από τη Facebook, ενώ δεν έχει αφήσει “όρο” της “κοινότητας” που να μην έχει παραβιάσει, είναι και μία ακόμη απόδειξη της σταθερής συνεργασίας της Facebook με το παρακράτος.

Στην ομάδα που έχει δημιουργήσει, σήμερα έχει δώσει τον τίτλο “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ”, προηγουμένως την είχε ως “ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ”, ανάλογα κάθε φορά με τις εντολές που παίρνει.

Από ένα σημείο και μετά, η ομάδα αυτή, ο δημιουργός της, πράκτορας της Ε.Υ.Π., και μία μικρή ομάδα ψεύτικων προφίλ (Rasputin Smith, αγράμματο ανθρωπάκι, “Ιωσηφίνα Βοναπάρτη” κ.λπ), ανέλαβαν εργολαβικά τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον μου. Φυσικά, μην έχοντας άλλη επιλογή, με τη στοχοποίηση αυτή, τίποτα άλλο δεν αποδεικνύουν, παρά τον τρόμο του συστήματος για μένα. Απλά πράγματα. Δεν θα ασχολούντο μαζί μου διαφορετικά. Ενώ αυτοί όχι απλά ασχολούνται, αλλά πρόκειται ξεκάθαρα για κανονική εργολαβία. Διαβάζουν κάθε λέξη που δημοσιεύω, παρακολουθούν κάθε δευτερόλεπτο των βίντεό μου. Και μετά κάθονται και γράφουν.

https://www.facebook.com/groups/305470357395704

https://www.facebook.com/groups/305470357395704

Δεν αντέχουν να μη δείξουν και τον τρόμο τους για τη μήνυση. Τώρα γράφουν κάθε μέρα για το “φιάσκο”, την “απάτη”, ρωτάνε “πού είναι η μήνυση” και όλα αυτά τα …χαριτωμένα, που και αυτά δείχνουν την αγωνία τους, γιατί ΞΕΡΟΥΝ ότι από στιγμή σε στιγμή θα κατατεθεί και προσπαθούν να γίνουν αρεστοί στα αφεντικά τους, νομίζοντας ότι “πιάνουν τον ταύρο από τα κέρατα”.

Το τι πιάνουν στην πραγματικότητα, πιο φανερό δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει…

Μετά την εκπομπή με την Ειρήνη Βραχάλη, λύσσαξαν. Με επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά. Γιατί η εγκληματική οργάνωση που υπηρετούν, τις φοβάται αυτές τις ζωντανές μαρτυρίες. Γιατί και αυτές γίνονται για να μπουν στη μήνυση. Και το ξέρουν.

Όπως και τα βίντεο και οι φωτογραφίες της φρίκης μέσα από τα νοσοκομεία.

Σε συνεννόηση με την Ειρήνη, έστειλε στον πρακτοράκο της Ε.Υ.Π., στο messenger, “παράπονα” γιατί έβαλε τη φωτογραφία της στην άθλια ομάδα του. Πρέπει να τον δείτε αυτόν τον διάλογο. Με τον πρακτοράκο να πέφτει στην παγίδα και να απαντά, αλλά να την μπλοκάρει κάθε φορά, να επανέρχεται, να στέλνει κάτι, και μετά να την μπλοκάρει ξανά !! Σαν τυφλοπόντικας !!

Όπως είναι, άλλωστε…

Το τι βλακείες έγραψαν, δεν περιγράφεται !!

Εκεί σχολίαζε και μία τελειωμένη, μία που παριστάνει ότι έχει και …νομικές γνώσεις, μαζί με μία-δύο ακόμη (τα ίδια πρόσωπα είναι πάντα -και αυτό είναι που έχει ΘΥΜΩΣΕΙ πάρα πολύ τους εντολείς τους: μία τρύπα στο νερό έχουν κάνει οι άχρηστοι, και κάθε μέρα την κάνουν ακόμα μεγαλύτερη), και έγραφε τη μία βλακεία μετά την άλλη !!

Δεν υπάρχουν, λέει, οι “δικονομικές προϋποθέσεις” για τη νεκροψία στη σορό του Μιχάλη Βραχάλη, γιατί “προφανώς”, λέει, “δεν είναι ύποπτος ο θάνατος” !!

Μάθε λίγο την ορολογία, καλή μου, πριν γράψεις αρλούμπες !!

Τι σχέση έχει με τη δικονομία το αν είναι ή όχι “ύποπτος” ο θάνατος, ανίδεη ;;

Α, σχολίασε και μία άλλη ανεκδιήγητη και έγραψε ότι δεν τη σέβεται, λέει, την Ειρήνη, και ότι θα τη σεβόταν μόνο αν είχε πει ότι εκτιμά τον αγώνα των γιατρών στα νοσοκομεία !!

Τους δίνετε τίποτα πριν γράψουν, “Δημητράκη”;

Και κάπου εκεί “δεν κατάλαβε”, λέει, και ο πρακτοράκος ο “Δημητράκης” τι ακριβώς κατήγγειλε η Ειρήνη Βραχάλη.

Δεν κατάλαβε, δηλαδή, όταν η Ειρήνη περιέγραφε το πρωτόκολλο της αφυδάτωσης και ότι πήγαιναν κρυφά νερά στον πατέρα της, δεν κατάλαβε όταν έλεγε ότι οι γιατροί στον πατέρα της, για να τον προετοιμάσουν γι αυτά που σχεδίαζαν, του είπαν ότι η αξονική του ήταν “γεμάτη κόβιντ”, αλλά αυτός δεν είχε κάνει καμία, δεν κατάλαβε ότι του διέκοψαν τις αναγκαίες για την επιβίωσή του αγωγές, δεν κατάλαβε ότι τους είχαν ΨΕΥΔΩΣ βεβαιώσει ότι είχε κάνει μοριακό τεστ στην εισαγωγή, το οποίο ήταν 100% “θετικό”, και απεδείχθη ότι το μόνο θετικό αποτέλεσμα που υπήρξε βγήκε μετά θάνατον (!!), και αφού τον είχαν μία εβδομάδα μέσα στον κόβιντ με αρνητικό τεστ που είχε κάνει ο ίδιος πριν την εισαγωγή του, και που και αυτό ακόμα το “θετικό”, από το αμαρτωλό εργαστήριο του καθηγητή Πουρνάρα, θα το ελέγξουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα.

Τι να κάνεις… Όταν δεν έχεις τι να γράψεις, αλλά “κάτι” πρέπει και εσύ να γράψεις για να δικαιολογήσεις τον ρόλο σου, νομοτελειακά θα γράψεις βλακείες.

Για αυτό, επίσης νομοτελειακά, έχουν μείνει μεταξύ τους…

Εγώ όμως τους χρειάζομαι !!

Δεν ξέρω αν το έχουν καταλάβει.

Ότι για τους εντολείς τους είναι άχρηστοι, αλλά για μένα είναι πολύτιμοι !!

Ένας άλλος έγραφε ότι οι μηνύσεις, λέει, είναι για “αμέλεια” και όχι για “πρόθεση”, ενώ έχω εξηγήσει άπειρες φορές ότι έτσι αρχίζει σε αυτές τις περιπτώσεις θανάτων στα νοσοκομεία η ποινική διαδικασία, και μετά τη νεκροψία, και σε συνδυασμό με τον ιατρικό φάκελο, αλλάζει ο χαρακτηρισμός της πράξης.

Θέλετε ΕΝΑ μόνο παράδειγμα; Γιατί αν σας βάλω πολλά, θα πελαγώσετε…

Η περίπτωση του Γιώργου Βαρασιά στο Ρίο. Η μήνυση της κόρης ήταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Μετά τη νεκροψία, και χωρίς καν να χρειάζεται να περιμένουμε τις εργαστηριακές, και τον ιατρικό φάκελο που πήραμε από το νοσοκομείο, ο χαρακτηρισμός της πράξης έχει ήδη αλλάξει σε ανθρωποκτονία με δόλο. ΚΑΙ αυτή η δικογραφία, η οποία διατηρεί την αυτοτέλειά της, έχει ενταχθεί στη μήνυση για την εγκληματική οργάνωση.

Όπως και η δικογραφία της Λιβαδειάς. Όπως και η δικογραφία του Πύργου.

Όπως, όπως, όπως, πρακτοράκια…

Άντε, θέλετε και άλλα παραδείγματα, χωρίς καν νεκροψίες;

Κώστας Αβραμίδης, Τζάνειο. Δημήτρης Κασσάρ, Γεννηματάς.

Έχω δημόσια αποδείξει, με τα στοιχεία από τους ιατρικούς φακέλους, πώς ακριβώς τους δολοφόνησαν.

Άχνα δεν βγάλατε.

Και καλά εσείς.

Τι να πείτε εσείς…

Ούτε τα νοσοκομεία όμως.

Ούτε οι Εισαγγελίες.

Έγραψε ένας, ότι δεν με έχει πειράξει κανένας, λέει, μέχρι τώρα από τα νοσοκομεία, γιατί αυτά που λέω συνιστούν συκοφαντική δυσφήμηση και απαιτείται έγκληση !!

Ε, και ;;

Δεν προβλέπεται η έγκληση στα νοσοκομεία από τους γιατρούς και τους διοικητές ;;

Τα θέλετε και τα λέτε αυτά ;;

Και εν πάση περιπτώσει, υπάρχει και το έγκλημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, πρακτοράκια !!

Αυτό;

Τι;

Γιατί όχι ;

Αφήστε, είστε θλιβεροί…

Επειδή, λοιπόν, έγραψαν πολλά για την Ειρήνη, τι ότι της τα είπα εγώ να τα πει (αλλά όταν τα δημοσίευα όλα αυτά στο facebook, εδώ, στο MeWE και στο makeleio.gr, δεν είχαν βγάλει άχνα !!), ότι δεν ήξερε ότι θα βγει δημόσια το βίντεο, γι αυτό τα είπε με άνεση (ενώ ο ίδιος ο πρακτοράκος γράφει ότι έχω, λέει, ήδη 28.000 συνδρομητές, ώστε αν υπολογίσουμε το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον κάθε συνδρομητή, τουλάχιστον 300.000 άνθρωποι την είδαν -δεν το λες και ιδιωτική προβολή !!) ,

σήμερα η Ειρήνη μου ζήτησε, για να κλείσει τα βρωμερά αυτά στόματα, να το ανεβάσω ΠΑΝΤΟΥ !!

Εντάξει, πρακτοράκια;

Και, ρε συ “Δημητράκη”, γιατί το λες ξανά και ξανά, ότι αυτή ήταν η πρώτη μαρτυρία στο κανάλι;

Τους αδελφούς Καραπιπέρη τους ξέχασες κιόλας;

Ε;

Με το “Παρασκευή σε τρυπάμε και ‘φεύγεις’”;

Ε;

Άχρηστος…

Υ.Γ.1 Απευθύνομαι στους “ανυπόμονους” και σε αυτούς που “διαμαρτύρονται” ότι “χάνω χρόνο από τη μήνυση”, όταν ασχολούμαι με πράκτορες και συκοφάντες.

Ποιος σας είπε ότι η μήνυση δεν είναι έτοιμη…;

Υ.Γ.2. Έλα Rasputin Smith, πάμε:

“Τικ τοκ, τικ τοκ”…

Και πού είσαι;

Ανοίγουμε κανέναν Μπαμπινιώτη πριν αλλάξουμε τα φώτα στη γλώσσα, έτσι;

Υ.Γ.2. “Δημητράκη”;

Δεν θα αποδείξεις ότι ΔΕΝ είσαι πράκτορας της Ε.Υ.Π.;

Μία λύση υπάρχει.

Την ξέρεις.

Να βγεις και να πεις ποιος είσαι.

Και να αποδείξεις ότι δεν είσαι πράκτορας της Ε.Υ.Π.

Σωστά;

Μήπως όμως είσαι, και θα κρυφτείς στο λαγούμι σου, “Δημητράκη”;

Έλα να σε δούμε !

Α, ρε πώς σας γλεντάω…

ΠΗΓΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...