Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 145.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ !!! ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ …ΜΟΡΦΟΝΙΕ ΝΑ ΣΕ …ΤΡΟΛΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ …ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ !!!

 

Είναι μία ομάδα στο facebook, όχι ψεύτικων προφίλ αλλά πραγματικών, που έχουν πάρει εργολαβία την προώθηση των εμβολίων και χυδαιολογούν εναντίον όλων όσοι είναι αντίθετοι. Συνήθως είναι με φάτσες προφίλ …

vaccinated και ενώ νομίζουν ότι γλείφουν την κυβέρνηση, γελοιοποιούνται πανελλαδικώς.

Γιατί όσο να ‘ναι ρε αδελφέ, πρέπει να βλέπεσαι για να βγαίνεις και να χαρακτηρίζεις 145.000 κόσμο, και φυσικά πολλαπλάσιους έξω από το facebook, καλεσμένους της Αννίτας Πάνια.

Κοιτάξτε τώρα φάτσα ανθρώπου που μιλάει για την Αννίτα:

IMG_4254

Δεν τρελαίνεσαι;

Βγήκε λοιπόν αυτός ο …μορφονιός και έγραψε στις 22 Απριλίου:

IMG_4259

Στην ανάρτηση αυτή βγήκε να σχολιάσει, υπερθεματίζοντας στο ξερατό του Βαγγελάκη του Δαμασκηνίδη, τον οποίο τώρα θα μάθει όλη η Ελλάδα, πριν τον γνωρίσουν οι εισαγγελείς και τα ποινικά και πολιτικά δικαστήρια, ένας κάποιος Yiannis Martsis:

IMG_4258

Αυτός ο …χαμογελαστός τυπάκος, ο Γιαννάκης, ο οποίος θα συνοδεύσει το φιλαράκι του τον Βαγγελάκη, στο δρόμο από την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, έγραψε, και διαβάστε και τι του απάντησε ο μοφρονιός:

IMG_4257

Στο μεταξύ, ο Βαγγελάκης, όπως βλέπετε, εκτός από μορφονιός είναι και …γραμματιζούμενος. Ε; Δεν μπορείτε να πείτε, ο γίγαντας της ελληνικής γλώσσας! Τι “περΕτΑΙρω”, τι “συγχΙση”, θεός! Είναι από τα πολλά …εγκεφαλικά κύτταρα που έχει ο ίδιος!

Στις 8 Μαΐου συνέχισε ακάθεκτος ο …vaccinated!

IMG_4253

Nα και η Αννίτα! Και της δίνει ιδέες ο Βαγγελάκης! Γιατί όπως και να το κάνεις, τέτοιες φάτσες είναι βούτυρο στο ψωμί της Αννίτας!

Δεν χρειάζεται να τον βάλει να μιλήσει. Αρκεί να τον έχει εκεί να τον βλέπουν οι τηλεθεατές! Ρεκόρ τηλεθέασης θα κάνει!

εισαγγελεας

Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε. Τυπώνω το δημοσίευμα αυτό και όπως είναι με πέντε λέξεις στο κείμενο της μήνυσης, κατάθεση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, και όταν θα έχω και τη διεύθυνσή του στην Θεσσαλονίκη, προχωράμε και στην αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Από κει και πέρα, μήπως θα ήθελαν και κάποιοι από τους 145.000 που με ακολουθούσαν στο facebook η και από αυτούς τους 42.000 που ακολουθούν μέχρι αυτή την ώρα τη σελίδα της Ρουπαλιώτη, να πάμε παρέα στην Ευελπίδων;

Λέω εγώ τώρα…

ΠΗΓΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...