Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΠΟΣΕΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΖΚΟΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΒΙΝΤ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ;;; Η ΣΥΜΕΠΘΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΡΟΠΗ ΧΑΤΖΗΙΩΝΑΝΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ Μ.ΕΘ. – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΟΙ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΒΙΝΤ ;;; ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ…

 

Για την κυρία Μερόπη, για την οποία με καλεί με απόγνωση ο γιος, όπως με καλούσε η γυναίκα του για τον πεθερό του τον Στέφανο Κοζκόκη, έχω ήδη γράψει και δεν έχω να γράψω πολλά….

Τα ίδια έλεγε το Ιπποκράτειο για τον Στέφανο με αυτά που λέει το Παπαγεωργίου για την Μερόπη.

Απεδείχθη όμως από την νεκροψία ότι ο κόβιντ δεν υπήρχε και η αιτία θανάτου από κόβιντ έγινε “απροσδιόριστη”. Το αν παραμένει ο θάνατος αυτός ως κόβιντ στα κιτάπια του Ε.Ο.Δ.Υ., μένει να το δούμε.

Είμαι βέβαιος ότι όλα μένουν.

Εδώ σε γράφουν “κρούσμα” με ένα θετικό ράπιντ και μετά αρνούνται να σε διαγράψουν με …800 αρνητικά μοριακά γιατί “εμάς μας ενδιαφέρουν μόνο τα θετικά”.

Στους θανάτους θα κολλήσουν; Που τους έχουν και μεγαλύτερη “ανάγκη”;

Εδώ στην Κύπρο είχαμε τον αντίστοιχο αθεόφοβο Ε.Ο.Δ.Υ. να γράφει θάνατο κόβιντ το παλλικάρι με την λευχαιμία…

Εδώ είμαστε ακόμα χειρότεροι.

Το ξεκάθαρο μήνυμα που στέλνω στο Παπαγεωργίου είναι ότι ΚΑΙ ΕΔΩ θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή, αν ω μη γένοιτο η Μερόπη έχει την κατάληξη του συμπεθέρου της.

Ελπίζω να μην το εκλαμβάνετε ως απειλή.

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Σωστά;

ΠΗΓΗ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...