Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Η Υπουργός Παιδείας της Ισπανίας, αρνείται να εμβολιαστεί.

 


Η νέα Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της επαρχίας της Μούρθια της Ισπανίας, αρνείται να εμβολιαστεί κατά του covid....

Η Mabel Campuzano ωστόσο δήλωσε σε συνέντευξή της ότι δεν θα συστήσει σε κανέναν να μην εμβολιαστεί αρνείται τον ισχυρισμό του εμβολιασμού ως προς τον εμβολιασμό, την προστασία, την προστασία από τον εαυτό της.

Η Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της Μούρθια δεν πρόκειται να εμβολιαστεί κατά του covid. Αυτό είπε αυτή την Τρίτη σε μια συνέντευξη στο περιφερειακό ραδιόφωνο της Περιφέρειας, Onda Regional. Η Mabel Campuzano, δικαιολόγησε τη θέση της ότι είναι ζήτημα συνείδησης. «Πρέπει να είμαι ειλικρινής-έντιμη με τον εαυτό μου», επεσήμανε. «Αν προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστώ, δεν φαίνεται σωστό να το πω διαφορετικά» είπε.

Ερωτηθείς από δύο δημοσιογράφους από το πρόγραμμα Plaza Pública σχετικά με τους λόγους απόρριψης του μέτρου υγείας, η Campuzano προτίμησε να είναι σιωπηλή. «Προτιμώ να μην το πω γιατί τώρα είμαι σε θέση ότι αυτό που λέω …», σχολίασε ανάμεσα στα γέλια. «Όπως είπα [ήδη], οι άνθρωποι με ρωτούν και δεν μου αρέσει να λέω ψέματα. Θα προτιμούσα να μείνω ήσυχη παρά να λέω ψέματα. Αν με ρωτήσετε: «Θα εμβολιαστείτε;»θα απαντήσω «όχι». Όμως ο ερευνητής επέμενε να γνωρίζει τους λόγους. Η Campuzano αναγνώρισε τότε ότι δεν ήταν «ξεκάθαρη» για το θέμα των εμβολίων. «Εάν στο τέλος είμαι πεπεισμένη (…), και δω το αποτέλεσμα ότι μετά τον εμβολιασμό, θα έχει επιλυθεί το πρόβλημα του ιού, θα έχουμε σώσει την κρίση και δεν θα έχει παρενέργειες το εμβόλιο, τότε θα εμβολιαστώ», αναγνώρισε.

Η άρνηση εμβολιασμού δεν συνεπάγεται, επεσήμανε η Campuzano, ότι παροτρύνει τον πληθυσμό να κάνει σαν κι αυτήν. «Δεν πρόκειται να συστήσω στους ανθρώπους να μην εμβολιαστούν», είπε.

Διευκρίνισε ότι δεν είναι αρνήτρια εμβολίων. «Δεν αμφισβητώ τα εμβόλια, αμφισβητώ αυτό το εμβόλιο. Δεν είμαι ενάντια στην εξέλιξη του είδους, ούτε επέστρεψα στο Atapuerca, ή κάτι τέτοιο », είπε με ένα χαμόγελο.

By Αγωνίστρια


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...