Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Ο ΝΤΑΣΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΤΑ RAFALE, H ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΦΑΛΚΟΝ, Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛ. ΩΝΑΣΗ, Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ ΜΑΝΕΑΣ. “ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ” ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

 

Ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος και πολιτικός Ολιβιέ Ντασό σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου του. Την είδηση μετέδωσε πρώτο το Γαλλικό πρακτορείο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα επιβεβαιώθηκε και από την ανάρτηση του Εμανουέλ Μακρόν. Aυτά ως προς την είδη που έγινε γνωστήν την εβδομάδα που πέρασε.

«Ο ξαφνικός θάνατός του είναι μεγάλη απώλεια», έγραψε ο Γάλλος πρόεδρος στο Twitter για τον Ντασό. «Αγαπούσε τη Γαλλία, σε όλη του τη ζωή ποτέ δεν σταμάτησε να υπηρετεί τη χώρα μας», ανέφερε ακόμη μεταξύ άλλων ο Μακρόν.

Ο Ολιβιέ Ντασό γεννήθηκε το 1951. Εγγονός του Μαρσέλ Νταρσό, που ίδρυσε την Dassault Aviation- που κατασκευάζει τα Rafale- και γιος του μεγιστάνα Σερζ Ντασό, ο Ολιβιέ Ντασό υπήρξε πιλότος μαχητικών αεροσκαφών για την Πολεμική Αεροπορία, ενώ εργάστηκε σε πολλές θέσεις στον όμιλο της οικογένειας Dassault Group, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και την εφημερίδα Le Figaro.

Ο Ντασό ήταν βουλευτής του κόμματος των Ρεπουμπλικανών από το 2002 και θεωρούνταν ο 361ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μαζί με τους δύο αδελφούς και την αδελφή του.

Αυτά τα γράφουν όλοι. Εκείνα όμως που αποφεύγουν είναι τα εξής: Ο φαμίλιας Ντασό, ιδρυτής της δυναστείας, είχε πουλήσει τα Μιράζ στον Ανδρέα Παπανδρέου, έναντι υπέρογκου τιμήματος, στη λεγόμενη “αγορά του αιώνα”. Δικηγόρος της γαλλικής εταιρείας στα όσα ήρθαν δικαστικά, ποιος άλλος; Ο αρχιμασόνος Μανέας.

Ο Μανέας δεν είναι ένας απλός δικηγόρος αλλά κουβαλάει πίσω του ιστορίες συνωμοσιολογίας και αποκρυφιστικών εμπλοκών στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος και όχι μόνον. Νομικός σύμβουλος της γαλλικής εταιρείας Ντασό(κατασκευάστριας του μοιραίου πρωθυπουργικού Φάλκον στον οποίο σκοτώθηκαν Έλληνες διπλωμάτες), δικηγόρος κατηγορούμενων στην πτώση του μοιραίου αεροσκάφους του Αλέξανδρου Ωνάση, δικηγόρος του Λαυρεντιάδη και για κάποιο διάστημα μέλος του Δ.Σ της αμαρτωλής Alapis, δικηγόρος του εκδότη Γιώργου Κουρή και άνθρωπος που είχε κάνει παράπονα τότε στον μακαρίτη τον  Γιώργο όταν τον βγάλαμε στη “σέντρα” τότε που βοηθήσαμε να κάνει ο Γιωργάκης το κανάλι του(το kontra)για να πουλάει τώρα μούρη το αδερφάκι του(και πιθανόν αιτία τότε για να εκπαραθυρωθεί το ΜΑΚΕΛΕΙΟ) και άνθρωπος τον οποίο έχει κατηγορήσει μέλος της Μασονικής Στοάς ότι κάποιοι τους οποίους γνώριζε, ήθελαν να τον δολοφονήσουν.

Ντασό- Μανέας, πήγαιναν μαζί. Μασονία και πώληση όπλων. Ελπίζουμε να γίναμε αντιληπτοί…

ΠΗΓΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...