Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Τροχαίο στη Βουλή: Όχημα ασφαλείας της Μπακογιάννη συγκρούστηκε με μηχανή 23χρονου. Αρχιφύλακα της τροχαίας, τραμπουκίζει τον αυτόπτη μάρτυρα.

 

Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στη μηχανή επέβαινε ένας άνδρας 23 ετών. Σύμφωνα με δημοσιευματα  o αναβάτης της μηχανής είναι νεκρός. ….

Όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες, το όχημα που σκότωσε τον άτυχο οδηγό μηχανής φέρεται να ήταν χρεωμένο στην Μπακογιάννη και πήγαινε και βγήκε χωρίς να προσέξει.

Επίσης, περίεργη είναι και η συμπεριφορά του αρχιφύλακα της τροχαίας, ο οποίος και τραμπουκίζει τον αυτόπτη μάρτυρα. Μία κοπέλα μίλησε ότι γνωρίζει την οικογένεια και ότι το παιδί ονομάζεται Ιάσονας και η οικογένεια δώρησε τα όργανά του.

Στο σημερινό δελτίο της αστυνομίας γίνεται λόγος για «πολύ σοβαρό τραυματισμό». Νεότερες αναφορές, θέλουν τον 23χρονο άνδρα να είναι κλινικά νεκρός. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα, αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο 23χρονος είχε περάσει νόμιμα, με πράσινο φανάρι, όταν χτυπήθηκε από το υπηρεσιακό όχημα. 

Σήμερα έγινε γνωστό πως ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα.

Αξιζεί να αναφερθεί πως ο οδηγός της μοτοσυκλέτας φορούσε κράνος και το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε έχοντας τις αισθήσεις του, παρά την σφοδρή σύγκρουση.

….(στο 1:19​). ο τραμπουκισμος….

Φιλαράκι που σταμάτησες για να πεις ότι δεν έφταιγε το παιδί και πέρασε με πράσινο νόμιμα, πραγματικά να ξέρεις ότι σε έχω μέσα στην καρδιά μου, ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. Όποιος βλέπει και σιωπά είναι συνένοχος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...