Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Ι. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ: «ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΟΙΗΤΗΝ…»

 

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες Χρόνια πολλά.

Κυριακή της Ορθοδοξίας αύριο και ο εορτασμός της αναστήλωσης των ιερών εικόνων.
Είναι μία μεγάλη εορτή του Ορθόδοξου ελληνικού έθνους και  της Ελληνικής Δημοκρατίας,
και κάθε χρόνο παραθέτει...

και επίσημο γεύμα την ημέρα αυτή ο Πρόεδρος της  Δημοκρατίας στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών στο Προεδρικό Μέγαρο,  παρουσία της πολιτικής ελίτ.

Την  ημέρα αυτή ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι το τιμώμενο πρόσωπο εις τον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και διαβάζει το «ΠΙΣΤΕΥΩ»  κατά την Παράδοση του θεσμού της Δημοκρατίας από την αποκατάστασή της το 1974.



Η σημερινη πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, δεν έχει βρεθεί ως πρόεδρος σε άλλη Κυριακή της Ορθοδοξίας, διότι πέρυσι ορκίστηκε  στις 13/3/2020, ενώ η Κυριακή της Ορθοδοξιας είχε πέσει μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 8 Μαρτίου 2020 και ως πρόεδρος είχε παρευρεθεί  ο πρώην πρόεδρος κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Η σημερινή πρόεδρος με την μεχρι τώρα στάση της απέναντι και στον θεσμό της Ορθοδόξου Εκκλησίας και στον Θεσμό της Ελληνικής Δημοκρατίας,  έχει δείξει πως έχει διαφορετικές λατρευτικές δοξασίες και αντιμετωπίζει με εχθρικά συναισθήματα και την Ελληνική Ιστορία και τον Εθνικό μας Ύμνο.

Αυτά βέβαια ήταν γνωστά σε όλους πριν την επιλέξουν για πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Διότι γνώριζαν πως προέρχεται από τις ανθελληνικές και αντιχριστιανικές τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.  Όπως προφανώς γνώριζε και η ίδια, πως οι υποχρεώσεις του  θεσμού  της προεδρίας, όπως αυτές επιβάλλονται από την παράδοση, δεν ταιριάζουν σε σατανικές δοξασίες και σε εχθρούς της Ελλάδος.

Και βέβαια τα προβλήματα ξεκίνησαν από την αρχή, που αναγκάστκε να Ορκιστεί με Θρησκευτικό όρκο όπως επιτάσσει το Σύνταγμα, ενώ υπήρχε μία σιωπηλή συμφωνία μέσα στον πολιτικό κόσμο, να ορκιστεί με πολιτικό όρκο και να μην μιλήσει κανείς.

Γι’ αυτό και οι δημόσιες συζητήσεις τότε περί του Θρησκευτικού όρκου που ήταν υποχρεωμένη να δώσει, ξεκίνησαν την επόμενη μέρα της δική μας δημοσίευσης, ενώ μέχρι τότε υπήρχε μία σιωπή.

https://armagedon2020.blogspot.com/2020/02/blog-post_11.html

Από τότε βέβαια μέχρι σήμερα, με την γενική ανθελληνική στάσης της, έχει υποβαθμίσει  τον θεσμό της προεδρίας στα χειρότερα επίπεδα από το 1974 και το πρόσωπό της βρίσκεται στις χαμηλότερες θέσεις  μεταξύ των Ελλήνων.

Αύριο λοιπόν Κυριακή της Ορθοδοξίας, είναι άλλη μία ΕΠΙΣΗΜΗ εορτή για τον ΘΕΣΜΟ της προεδρίας της Δημοκρατίας, όπου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αναγινώσκει εντός του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού  το ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ των Ορθοδόξων Χριστιανών.
Και  παιανίζει ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ κατά την αποχώρηση του προέδρου από τον Μητροπολιτικό Ναό.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΟΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. Σακελλαροπούλου, που μας έχει δείξει ότι φοβάται να ασπαστεί το Ιερό Ευαγγέλιο και έχει αλλεργία στον ΕΘΝΙΚΟ μας ΥΜΝΟ;

Θα συμπεριφερθεί όπως επιβάλλει ο ΘΕΣΜΟΣ τον οποίον εκπροσωπεί, καταπατώντας τις προσωπικές της δοξασίες  και ανθελληνικές ιδεολογίες,
Η ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΡΙΖΕΙ;;;;;;

«Εις αύριον τα σπουδαία».   

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...