Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Η ξεχωριστή οικογένεια που αποτελείται από τρεις μπαμπάδες και ένα 3χρονο παιδί...

 

Μια πολυγαμική γκέι οικογένεια από την Καλιφόρνια έγραψε ιστορία το 2017 όταν έγινε η πρώτη οικογένεια στην πολιτεία που έχει τρία ονόματα γραμμένα στο πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού τους....

Το αναπαραγωγικό ταξίδι και η νομική μάχη για να γίνουν μπαμπάδες στην Piper, που είναι σήμερα 3 ετών, περιγράφεται σε ένα βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες και γράφτηκε από έναν από τους μπαμπάδες, τον Dr. Ian Jenkins.

Όπως γράφει στο βιβλίο «Three Dads and a Baby», τόσο ο ίδιος όσο και οι σύντροφοί του, Jeremy Hodges και Dr. Alan Mayfield, δεν βλέπουν τίποτα τα ασυνήθιστο στην οικογένειά τους, η οποία περιλαμβάνει επίσης και τον γιο τους, Parker.


 «Το γεγονός ότι η Piper έχει τρεις γονείς δεν είναι μεγάλο πράγμα. Κι εγώ έχω τρεις γονείς, τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τη θετή μου μαμά και κανείς δεν το θεωρεί σπουδαίο», γράφει ο Jenkins, «κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν πως κάνουμε άπειρο σεξ ή ότι είμαστε ανισόρροποι και κάνουμε τρελά πράγματα. Αλλά είμαστε εντελώς συνηθισμένοι».

Ο Jenkins γνώρισε τον ψυχίατρο Mayfield στη Βοστόνη, όταν έκαναν την ειδικότητά τους. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για 8 χρόνια όταν μπήκε στο κάδρο ο Hodges, αρχικά ως φίλος και ως εραστής και των δύο αργότερα.

Πέντε χρόνια μετά, οι τρεις τους άρχισαν να κάνουν σχέδια για οικογένεια. Ξόδεψαν πάνω από 120.000 δολάρια σε νομικά έξοδα, συμβόλαια και άλλες περιπέτειες μέχρι να καταφέρουν να βρουν παρένθετη μητέρα.

Και τότε ήρθαν αντιμέτωποι με μια ακόμα δυσκολία: καθένας τους έπρεπε να υιοθετήσει το έμβρυο ξεχωριστά, ώστε να έχουν όλοι δικαιώματα κηδεμόνα στο μωρό. Ήταν οι πρώτοι στην Καλιφόρνια και το πράγμα δεν ήταν εύκολο.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...