Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Ελληνικά Hoaxes: «Θα κάνω το εμβόλιο για την covid-19»



Ξεκίνησε η εκστρατεία εμβολιασμού κατά της covid-19 μέσω διαφημιστικής καμπάνιας με πρωτοπόρους τα Ελληνικά Hoaxes!...H επιχείρηση «εμβολιασμός» είναι η μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά της η κυβέρνηση και ο Μεσσίας μας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μπαίνει μπροστά σε όλο αυτό το εγχείρημα επιζητώντας να έχει τη γενική εποπτεία!

Καθώς το εμβόλιο θα διατίθεται «δωρεάν» με χρήματα φορολογουμένων πολιτών, θα πρέπει να υπάρξει μια προσεκτική οργάνωση για το πώς θα καλούνται οι πολίτες και θα κλείνουν τα ραντεβού τους για να πραγματοποιούν τον εμβολιασμό.

Αυτό το οποίο όμως προβληματίζει κυρίως την κυβέρνηση είναι το «αντιεμβολιαστικό κίνημα», που στην πραγματικότητα είναι… ανύπαρκτο και υφίσταται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας, αφού ούτε σχετική οργάνωση υπάρχει, ούτε “αρχηγός”!

Ωστόσο όσοι ανήκουν σε αυτό το ανύπαρκτο και ανοργάνωτο κίνημα θα διώκονται νομικά, ενώ από την άλλη, «άτομα κύρους» με επιρροή στην κοινωνία τα οποία μέσω του παραδείγματος τους και αρθρώνοντας ορθά επιχειρήματα θα προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν, σύμφωνα με τα σχέδια της κυβέρνησης!

Μόλις το άκουσαν αυτό στα Ελληνικά Hoaxes, έσπευσαν αμέσως να βάλουν στο avatar της σελίδα τους την φράση: «Θα κάνω το εμβόλιο για την covid-19», θεωρώντας ότι, και άτομα κύρους είναι και influencers! Εξάλλου έχουν κι ένα μισθό (facebook + διαφημίσεις) άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ ετησίως που πρέπει να δικαιολογήσουν!

Εκτός όλων αυτών, είναι και συνεργάτες με τον καθηγητή πολιτικής της υγείας ή αλλιώς, λομπίστα εμβολίων, κυρ Ηλία Μόσιαλο!

Μετά τη δήλωση, πάρτι στήθηκε στη σελίδα τους από διάφορους χρήστες του facebook:


Αγαπητοί τοποτηρητές της τάξης και της “παραπληροφόρησης” του εδώ facebook, αν μου επιτρέπετε, διαβάζουμε οτι αντενδεικνυται σε σοβαρές αλλεργίες, αυτοάνοσα, εγκύους (δεν δοκιμάστηκε καν) και ποιός ξέρει ακόμη τι άλλες αντενδείξεις θα προκύψουν. Αυτά αρκούν για να μην το κάνει μεγάλη μερίδα του κόσμου. Αλλά ας πάμε και σε κάτι πιο συγκεκριμένο: θέλω στ’αλήθεια να μας αιτολογήσετε επιστημονικά με επιχειρήματα που να έχουν λογική σειρά και όχι υποθέσεις, από πού προκύπτει η βραχυπροθεσμη και κυρίως η μακροπρόθεσμη ασφάλεια του εμβολίου. Ειδικότερα δε, να μας απαντήσετε το ερώτημα εάν το ρίσκο της επικινδυνότητας ενός τέτοιου εμβολίου είναι μεγαλύτερο από το ρίσκο νόσησης από τον sars-cov2 κυρίως οσον αφορά τις επιπλοκές. Εάν μπορείτε να μας το αποδείξετε αυτό, ευχαρίστως, να πάμε όλοι να το κάνουμε. Εάν πάλι όχι, τότε αυτό που κάνετε είναι προπαγάνδα και μάλιστα δυνητικά επικίνδυνη. Τόσο απλά. Ευχαριστώ


Hoaxes κρίμα έγινεs κ εσυ τηλεκατευθυνόμενο αντίθετο από αυτό που προβάλλεις δεν έχεις κανένα δικαίωμα να λες στ κόσμο τ να κάνει είσαι μια σελίδα για fake news και παραπληροφόρηση όχι να καθοδηγείς για θέματα υγείας δεν είσαι ειδικός…. (δν είμαι ενάντια των εμβολίων απλώς τ λέω, κράζω οχι επειδή είμαι συνωμοσιολογος αλλά επειδη βλέπω ότι ποστάρεις αυτά που θέλουν άλλοι )


Προπαγάνδα από τώρα? Καθίστε βρε παιδιά να έρθουν πρώτα τα εμβόλια. Ελληνικά Hoaxes που προωθούν την “αντικειμενική” υποκειμενική τους άποψη



Χμμμ… τελικά μεγαλύτερη δυσφήμιση του εμβολίου από το να πουν τα Ελληνικά Hoaxes ότι θα εμβολιαστούν, δεν θα μπορούσε να υπάρξει!


Το ανύπαρκτο αντιεμβολιαστικό κίνημα στέλνει τους θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς του στα Ελληνικά Hoaxes!

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...