Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Τι έγινε με τον Μπιλ Γκέιτς; – Ακόμα δεν εμβολιάστηκε;



Τι γίνεται με τον “φιλάνθρωπο” και εραστή των εμβολίων Μπιλ Γκέιτς, ετών 65; Ακόμα δεν εμβολιάστηκε;....Ποιος Μητσοτάκης και ποιος Νετανιάχου; Θα περίμενε κανείς να δει τον προφήτη των πανδημιών, τον εραστή των εμβολίων, τον φιλάνθρωπο και χορηγό φαρμακευτικών εταιρειών να κάνει πρώτος και καλύτερος το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού – αυτό κι αν θα ήταν το σόου!

Μετά θα έπρεπε να δούμε τον Τζορτζ Σόρος να εμβολιάζεται -90 Μαΐων, παρακαλώ- σούπερ ντούπερ ευπαθής ομάδα.

Στη συνέχεια θα έπρεπε να δούμε τη Βασίλισσα της Αγγλίας, την Ελισάβετ, με τον παλιόγερο Φίλιππο από δίπλα – παρά ένα 100 ο άθλιος, και… ζωή να ‘χει να μην μας πεθάνει, γιατί έχει εκφράσει την επιθυμία όταν πεθάνει, να επιστρέψει στη γη ως θανατηφόρος ιός και να αποδεκατίσει τον πληθυσμό για να σωθεί ο πλανήτης – God save the Queen and her sociopath husband!

Για να μην πούμε και για τον Κάρολο, που τα ‘χει τα χρονάκια του – περιμένει να γίνει βασιλιάς, αλλά η Ελισάβετ λόγω… “καλής διατροφής”, δεν το βάζει κάτω.

Μετά θα περιμέναμε τον Rothschild τον γηραιό να εμβολιαστεί. Ναι μεν έχει παραδώσει τα ηνία των επιχειρήσεων στο υιό, αλλά με το ιό δεν παίζεις – 84 Μαΐων ο Jacob Rothschild!

Τώρα μην πω για Henry Kissinger που είναι στα 97 – τι περιμένει και δεν εμβολιάζεται;

Ααα… δεν τα πάει καλά η παγκόσμια οικονομική και πολιτική ελίτ με τον εμβολιασμό, και φταίει ο Γκέιτς γι’ αυτό που δεν δίνει το καλό παράδειγμα!

Δάσκαλε που δίδασκες, πάρε τον Σπίλμπεργκ σιμά σου και φτιάξε ένα ωραίο σόου να το δούμε και να γελάσουμε πάλι!

Σπίλμπεργκ – ετών 74 – κι αυτός για τσίμπημα πρέπει να πάει, ευπαθής ομάδα!

Αφήστε, γιατί είναι μακράν η … λίστα του Σιντλέρ…

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...