Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Ξεσηκώθηκαν οι Γονείς για Τεστ Κορωνοιού στα παιδιά τους σε Νηπιαγωγείο του Ξυλοκάστρου..

Ανάστατοι είναι οι γονείς και κηδεμόνες παιδιών που φιλοξενούνται στις σχολικές δομές του Δήμου Ξυλοκάστρου μετά την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ ότι κλιμάκια θα βρίσκονται στην περιοχή σήμερα Τετάρτη  27 Ιανουαρίου προκειμένου να υποβάλλουν τα παιδάκια του Νηπιαγωγείου σε...

τεστ κορωνοϊού.

Μάλιστα ως προκάλυμμά για τις ενέργειας του ΕΟΔΥ ζητήθηκε από του κηδεμόνες των παιδιών να υπογράψουν βεβαίωση επιτρέποντας στους  ”άγνωστους ειδικούς” να προχωρήσουν στην εξέταση των ανήλικων παιδιών, χωρίς την παρουσία των γονέων τους.

Θυμίζουμε  ότι τόσο η εξέταση όσο και η διενέργεια τεστ σε ανήλικα παιδιά εντός του σχολικού χώρου είναι παράνομη και δεν επιτρέπεται χωρίς την έγκριση των γονιών τους αλλά και χωρίς την φυσική παρουσία των ιδίων κατά την ώρα εξέτασης των παιδιών τους σύμφωνα με την ΑΠΟΦΑΣΗ 251/2015  ΤΟΥ  ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΥΓΕΙΑΣ.

Οι Γονείς θα δεχθείτε να κάνουν Τεστ στα παιδιά σας για τα παιχνίδια ελέγχου?  Δειτε τη Φωτογραφία του θέματος..Θα δεχθείτε να τα τρυπήσουν και μάλιστα χωρις την παρουσία σας..Σημερα στο Ξυλόκαστρο αύριο στην Περιοχή σας!!!

Το Τεστ ειναι ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ και δεν γίνεται χωρίς την συγκατάθεση των γονέων…Το Νηπιαγωγείο έστειλε εγγραφο στους Γονείς που τους ζητα την συναίνεση τους..





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...