Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

ΘΛΙΒΕΡΟΙ και ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ Εγγλέζοι...!! Στο BBC «ανακάλυψαν» στην Ελλάδα μιλάμε Αλβανικά, «Μακεδονικά» και τούρκικα...!!!


 Βαθύτατα τουρκολάγνοι και εχθρικά διακείμενοι προς τον Ελληνισμό οι Εγγλέζοι. Πολλά τα εις βάρος της Πατρίδας ΜΑΣ χτυπήματα και έρχεται τώρα να προστεθεί ένα ακόμη, σε μια τόσο μάλιστα κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα και ενώ η Άγκυρα θέτει ξεκάθαρα θέμα.... «τουρκικής μειονότητας».

Το BBC (British Broadcasting Corporation) λοιπόν, που πολλές φορές μας έχει προκαλέσει με τα λεγόμενά του, τις σειρές και τα ντοκιμαντέρ του τα οποία προβάλλονται σε δεκάδες χώρες, καθώς πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ραδιοτηλεοπτικές εταιρείες στον κόσμο, έκανε κάποιες άκρως επικίνδυνες «ανακαλύψεις».

 Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε και προέρχεται από την ιστοσελίδα της, στην Ελλάδα η πλειοψηφία μιλάει ελληνικά (ευτυχώς που βρέθηκε το BBC να μας ενημερώσει!), αλλά μιλιούνται και… άλλες γλώσσες! 

Ποιες είναι αυτές; Τα «μακεδονικά», τα αλβανικά που μιλιούνται στην κεντρική και νότια Ελλάδα και τα... τουρκικά! Τα οποία σύμφωνα με τους Εγγλέζους μιλιούνται στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη! 

Καθόλου δε τυχαία δεν παρουσιάζουν και χάρτη, στον οποίο επισημαίνεται η Ρόδος, εκεί δηλαδή που έχει ρίξει το τελευταίο διάστημα το βάρος της προπαγάνδας της η Άγκυρα (συνδυάστε και την πρόσφατη σύλληψη για κατασκοπεία!). Και αναφέρει ότι πρόκειται για «γλώσσες μειονοτήτων»! 
 
Καλούμε τους αρμόδιους εκεί στο ΥΠΕΞ και τις προξενικές μας Αρχές να δράσουν ΤΩΡΑ καταγγέλλοντας την επικίνδυνη στάση του BBC. Και επειδή έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στους Έλληνες που ζουν στη Μεγάλη Βρετανία (τρομάρα της!), ας πράξουν τα δέοντα, γιατί κάποια ξένα κέντρα μας ετοιμάζουν πολύ σύντομα εθνικές περιπέτειες! 

Εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...