Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

ΚΟΜΒΟΪ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΟΣ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΩΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ, ΤΩΝ ΑΧΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ. ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ 3.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ 9.000 ΣΚ@ΤΟΣΑΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ: ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΗΣΤΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

 

Μας περνάνε για κάφρους αλλά ευτυχώς που υπάρχουμε κι εμείς για να ξυπνάμε τα ζώα που…

ζουν και βιώνουν τον Εφιάλτη ανάμεσα μας. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους.

Επειδή υπάρχουν καμιά 500αρια γεροντάκια που τους φοβούνται και τρέμουν για τη ζωή τους που λιγοστεύει και ευτυχώς που σαν σαϊτ και σαν εφημερίδα είμαστε πια πανίσχυροι και υπολογίσιμοι για να τους τα χώνουμε και να ξεσκεπάζουμε τις αλητείες τους και τη Μαφία του Μαξίμου με τους εθνικούς προμηθευτές και τους εθνικούς καταχραστές, που εάν στη χώρα υπήρχε Δικαιοσύνη, θα έπρεπε να τους έχει πετάξει σαν βαλίτσες στα μπουντρούμια.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής και υπό…  αστυνομική προστασία, τα… φορτηγά, δηλαδή ένα παλιοφορτηγό που κουβαλάνε σωλήνες οι γύφτοι, με τις πρώτες δόσεις του εμβολίου των Τουρκοπρακτόρων της  Pfizer/BioNTech, που αντιστοιχούν στη χώρα μας, πέρασαν τον Προμαχώνα. Παρών στην όλη διαδικασία ο “ταγματασφαλίτης” Χαρδαλιάς, ο οικότροφος της Κρατικής Ασφάλειας που πήγε να μας κάνει μήνυση για να μας φοβίσει να μην γράφουμε για τα αίσχη του και τις πολιτικές του αλητείες. Νομίσανε ότι απευθύνονται σε τίποτα νεολαίους της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ που τους φυλάνε τα μπαλάκια για να τους δώσουν κανένα καθηγητηλίκι ή να τους διορίσουν σε καμιά θεσούλα στο δημόισιο για να βουτάνε αργομισθία το 1000ακι.

ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΡΑΟΥΣ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ

Έλα πάρε πάρε! » «Καλέ κυρία! Δύο κουβερλιά, τρία κατωσέντονα»

«Δύο κουβερλιά, τρία κατωσέντονα»

«Πάρε καλέ κυρία! Να χαρείς τον άντρα σου! «

Και βέβαια χρησιμοποιούν και το όνομα του Ιπποκράτη για να τυλίγουν με αλουμινόχαρτο τις αρπαχτές, τις μίζες και τα αίσχη τους.

Επιχείρηση «Ιπποκράτης»: Η προπαγανδιστική γελοιότητα που σχεδιάζει η μαφιοζο-κυβέρνηση. Στη διαδικασία μεταφοράς των εμβολίων στα νησιά θα συνδράμουν  οι Ένοπλες Δυνάμεις με στρατιωτικά αεροσκάφη C 130, ενώ προβλέπεται επιπλέον διάθεση προσωπικού.

Η επιχείρηση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ρουφιανο- ΕΡΤ,  θα αρχίσει να ξετυλίγεται από τη στιγμή που θα φτάσει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το αεροπλάνο με την πρώτη παρτίδα εμβολίων της Pfizer.

Αστυνομικές δυνάμεις θα συνοδεύσουν τα ειδικά φορτηγά που θα μεταφέρουν τα εμβόλια σε εφτά μεγάλες αποθήκες σε βόρεια και νότια Ελλάδα, ενώ αστυνομική συνοδεία θα υπάρχει και για τη μετέπειτα μεταφορά των εμβολίων στα 750 εμβολιαστικά κέντρα.

Στα μέτρα της Αστυνομίας για τη φύλαξη των εμβολίων θα συμμετέχουν συνολικά 3.000 αστυνομικοί, ελικόπτερα και drones, ενώ 24ωρη θα είναι η φύλαξη των χώρων αποθήκευσης και των εμβολιαστικών κέντρων.

Ειδική πρόβλεψη θα υπάρχει για τους καταψύκτες που θα διατηρούν τα εμβόλια στους -70 βαθμούς Κελσίου.

Τα επόμενα 24ωρα το σχέδιο «Ιπποκράτης» θα πάρει την τελική του μορφή, ενώ την επιχείρηση θα επιβλέπει «ομάδα εμβολίου» με έδρα το κτίριο Φάρος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με συνδέσμους από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το Στρατό και το Λιμενικό.

Καμπινέδες, δεν μας είπανε που θα φτιάξουνε. Που θα κατουράει και που θα αποπατεί το τουρκικό ασκέρι; 

ΠΗΓΗ

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...