Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Τα “watchdogs” του Σόρος ανέλαβαν να ελέγχουν τι θα διαβάζετε στο facebook...

 

AllNewz επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά σε αυτό που είχε πει από το 2015: Τα Ελληνικά Hoaxes φιλοδοξούν να αναλάβουν το ρόλο του μπάτσου του διαδικτύου και να ελέγχουν τι θα βλέπετε και τι όχι…

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα με καμάρι, “τα Ellinika Hoaxes, κατέληξαν σε συμφωνία με το Facebook με σκοπό τον περιορισμό της παραπληροφόρησης στην Ελλάδα, μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης”.

Πως θα γίνεται ο έλεγχος; Υποτίθεται μετά από “κάρφωμα” κάποιου χρήστη της πλατφόρμας, εκτός κι αν οι ίδιοι σε έχουν (καλή ώρα) βάλει στο μάτι εξ ολοκλήρου. Όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους:

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ:

  • ΑΛΗΘΕΙΣ,
  • ΨΕΥΔΕΙΣ,
  • ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ (ΜΙΞΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΩΝ),
  • ΨΕΥΔΕΙΣ ΤΙΤΛΟΙ,
  • ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ,
  • ΣΑΤΙΡΑ,
  • ΑΠΟΨΕΙΣ,
  • ΦΑΡΣΕΣ,
  • ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΝΑΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΚΡΙΘΕΙ ΩΣ «ΨΕΥΔΗΣ», ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ. ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. ΤΑ ELLINIKA HOAXES ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΤΗ. ΑΚΟΜΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

“Ποιος ελέγχει τους checkers; Το Facebook αφήνει την επαλήθευση σε ομάδες που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος” και το αμερικάνικο κογκρέσο

Αυτός είναι τίτλος άρθρου του RT, το οποίο επαληθεύει τα όσα είχαμε γράψει στα τέλη του Ιανουαρίου: «Πράκτορες» και με τη βούλα πλέον τα Ελληνικά Hoaxes!

Τα δυο άρθρα, το δικό μας και του RT, ακολουθούν τα ίχνη του χρηματοδότη που βρίσκεται πίσω από το “Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης” που αναλαμβάνει το θεάρεστο έργο της αστυνόμευσης της πληροφόρησης σας και καταλήγει στο ίδιο πρόσωπο, τον Τζορτζ Σόρος.

Συγκεκριμένα το RT αναφέρει:

ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ «ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ», ΤΟ FACEBOOK ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ. ΩΣΤΟΣΟ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΗΓΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΩΣΤΟΣΟ, ΟΤΙ ΤΟ FACEBOOK ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ (Σ.Σ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ)

ΟΙ ΥΠΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ CHECKERS – ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ – ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ FACEBOOK ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ «ΨΕΥΔΗΣ».

Αν λοιπόν, όλο αυτό σας μοιάζει ότι όντως οφείλεται σε μια Χίλαρι Κλίντον η οποία επειδή έχασε τις εκλογές στις ΗΠΑ και φώναξε “fake news – fake news” και φταίνε οι Ρώσοι που ενεπλάκησαν στο αποτέλεσμα των εκλογών με ψευδείς ειδήσεις είστε βαθύτατα γελασμένοι, γιατί:

  1. Εμείς λέγαμε τι θα συμβεί στο διαδίκτυο και ποιο watchdog στην Ελλάδα έχει επιλεγεί από τα ξένα κέντρα να παίξει το ρόλο αυτό πολύ πριν τις αμερικάνικες εκλογές και το υποτιθέμενο σκάνδαλο
  2. Η ανάμιξη των Ρώσων στις αμερικάνικες εκλογές αποδείχτηκε τελικά μετά από τις έρευνες των ίδιων των αμερικανών το πιο fake news ever!
  3. Η ανάμιξη του Σόρος από την άλλη σε θέματα Ουκρανίας και αναγνώρισης των Σκοπίων ως “Βόρεια Μακεδονία”, μόνο fake news τελικά δεν είναι
  4. Ο ρόλος του facebook και η πληθώρα σκανδάλων που αφορούν στα προσωπικά μας δεδομένα, επίσης όχι μόνο δεν είναι fake news, αλλά μια καλή παγίδα που έστησαν στον λαίμαργο ιδιοκτήτη της πλατφόρμας για να τον έχουν στο χέρι και να τους κάνει όλες τις παραχωρήσεις
  5. Η αστυνόμευση και λογοκρισία της πλατφόρμας δεν έχει να κάνει ούτε με τις αμερικάνικες, αλλά ούτε και με τις ευρωπαϊκές εκλογές, αφού όλες τους έχουν επιδοθεί σε κλείσιμο λογαριασμών χρηστών που είναι ακτιβιστές και δεν ασχολούνται με τις εκλογές -ίσα ίσα τις σνομπάρουν λέγοντας ότι είναι στημένα όλα τα αποτελέσματα- αλλά με άλλα θέματα, όπως οι χημικοί αεροψεκασμοί, η ασφάλεια των εμβολίων, η ασφάλεια της ασύρματης τεχνολογίας, τα στημένα τρομοκρατικά χτυπήματα, η χειραγώγηση του καιρού και οι ΑΛΗΘΙΝΑ “ψευδείς ειδήσεις” των συστημικών ΜΜΕ.

Τι θα βλέπετε από δω και πέρα, γιατί η σήμανση (σαν το περιβραχιόνιο που έβαζαν οι χιτλερικοί στους Εβραίους) έχει προ πολλού αρχίσει πριν πέσουν οι “επίσημες” υπογραφές. Θα βλέπετε αυτό και όταν πλέον βλέπετε ΑΥΤΌ θα ξέρετε ότι ΕΔΏ κάποιοι θέλουν κάτι να σας κρύψουν:

Δείτε και το ενδιαφέρον βιντεάκι του RT:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...