Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΠΙΛ&ΜΕΛΙΝΤΑ ΓΚΕΙΤΣ....



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Αυτό θα έπρεπε πραγματικά να είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα δημόσιας υγείας της δεκαετίας, αλλά αντ ‘αυτού δίνεται λίγη προσοχή – κυρίως λόγω του υψηλού προφίλ των εμπλεκόμενων ατόμων και οργανισμών.....

Τα Ηνωμένα Έθνη αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι μια μεγάλη διεθνής πρωτοβουλία εμβολίων προκαλεί στην πραγματικότητα ένα θανατηφόρο ξέσπασμα της ίδιας της ασθένειας που έπρεπε να εξαλείψει.
Ενώ διεθνείς οργανισμοί όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) θα υπερηφανεύονται τακτικά για την «εξάλειψη της πολιομυελίτιδας» με εμβόλια – το αντίθετο φαίνεται να ισχύει, με εμβόλια που προκαλούν το θάνατο δεκάδων νέων που ζουν στην Αφρική.
Οι αξιωματούχοι της υγείας έχουν τώρα παραδεχτεί ότι το σχέδιό τους να σταματήσουν την «άγρια» πολιομυελίτιδα είναι πυρκαγιά, καθώς πολλά παιδιά παραλύονται από ένα θανατηφόρο στέλεχος του παθογόνου που προέρχεται από ένα ζωντανό εμβόλιο – προκαλώντας εξάπλωση ενός μολυσματικού κύματος πολιομυελίτιδας.
Αυτή η τελευταία πανδημία που προκλήθηκε από τη φαρμακευτική αγωγή ξεκίνησε στις αφρικανικές χώρες του Τσαντ και του Σουδάν, με τον ένοχο να αναγνωρίζεται ως ιός πολιομυελίτιδας ιού τύπου 2.
Οι αξιωματούχοι φοβούνται τώρα ότι αυτό το νέο επικίνδυνο στέλεχος θα μπορούσε σύντομα να «πηδήξει ηπείρους», προκαλώντας περαιτέρω θανατηφόρες επιδημίες σε όλο τον κόσμο.
Σοκαριστικό όπως ακούγεται, αυτό το πρόβλημα της Big Pharma δεν είναι καινούργιο. Αφού ξόδεψε περίπου 16 δισεκατομμύρια δολάρια για 30 χρόνια για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας, οι διεθνείς οργανισμοί υγείας «επανειλημμένα» επανέφεραν την ασθένεια στο Πακιστάν, το Αφγανιστάν και το Ιράν, καθώς η περιοχή της Κεντρικής Ασίας επλήγη από ένα μολυσματικό στέλεχος πολιομυελίτιδας που γεννήθηκε από ένα φαρμακευτικό προϊόν, εμβόλιο. Επίσης, το 2019, η κυβέρνηση της Αιθιοπίας διέταξε την καταστροφή 57.000 φιαλιδίων εμβολίου από το στόμα κατά της πολιομυελίτιδας τύπου 2 (mOPV2) μετά από παρόμοιο ξέσπασμα πολιομυελίτιδας.
Το ίδιο περιστατικό συνέβη και στην Ινδία.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το εμβόλιο από το στόμα για πολιομυελίτιδα προωθείται από την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Εξάλειψης της Πολιομυελίτιδας (GPEI), μια κοινοπραξία που υποστηρίζεται και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.
Όλα αυτά θα πρέπει να προκαλούν ανησυχία, ειδικά με τις δυτικές κυβερνήσεις και τους διακρατικούς φαρμακευτικούς γίγαντες που βιάζονται να κυκλοφορήσουν το νέο τους πειραματικό εμβόλιο που χρηματοδοτείται από τον Gates για τον παγκόσμιο πληθυσμό.
Επί του παρόντος, το πρώτο πειραματικό εμβόλιο COVID-19 δοκιμάζεται στον αφρικανικό πληθυσμό μέσω του GAVI Vaccine Alliance, ενός άλλου οργανισμού που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Gates. Ένας μεγάλος κύκλος δοκιμών σε ανθρώπους πραγματοποιείται στη Νότια Αφρική, το οποίο διευθύνεται από το Πανεπιστήμιο του Witwatersrand στο Γιοχάνεσμπουργκ – ένα άλλο ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το Γκέιτς.
Αυτή η τελευταία αποκάλυψη από την Αφρική θα πρέπει να ωθήσει τους δημοσιογράφους και τους υποστηρικτές της υγείας να κάνουν πιο δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του πολύτιμου εμβολίου COVID «θαύμα».
Η AP News αναφέρει σχετικά:
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι ένα νέο ξέσπασμα πολιομυελίτιδας στο Σουδάν συνδέεται με μια συνεχιζόμενη επιδημία που προκαλείται από εμβόλιο στο Τσαντ – μια εβδομάδα αφότου ο οργανισμός υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου κήρυξε την αφρικανική ήπειρο απαλλαγμένη από τον ιό της άγριας πολιομυελίτιδας.
Σε δήλωση αυτή την εβδομάδα, ο ΠΟΥ δήλωσε ότι δύο παιδιά στο Σουδάν – το ένα από το κράτος του Νότιου Νταρφούρ και το άλλο από το κράτος Gedarif, κοντά στα σύνορα με την Αιθιοπία και την Ερυθραία – παραλύθηκαν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Και οι δύο είχαν εμβολιαστεί πρόσφατα κατά της πολιομυελίτιδας. Ο ΠΟΥ δήλωσε ότι οι αρχικές έρευνες επιδημίας δείχνουν ότι οι περιπτώσεις συνδέονται με μια συνεχιζόμενη εστία που προέρχεται από εμβόλιο στο Τσαντ που εντοπίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι και τώρα εξαπλώνεται στο Τσαντ και το Καμερούν.
«Υπάρχει τοπική κυκλοφορία στο Σουδάν και συνεχιζόμενη κοινή χρήση της μετάδοσης με το Τσαντ», ανέφερε η υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, προσθέτοντας ότι η γενετική αλληλουχία επιβεβαίωσε πολλές εισαγωγές του ιού στο Σουδάν από το Τσαντ.
Ο ΠΟΥ δήλωσε ότι βρήκε 11 επιπλέον κρούσματα πολιομυελίτιδας που προέρχονται από εμβόλιο στο Σουδάν και ότι ο ιός είχε επίσης εντοπιστεί σε περιβαλλοντικά δείγματα. Υπάρχουν συνήθως πολλές περισσότερες αναφορές για κάθε επιβεβαιωμένο ασθενή με πολιομυελίτιδα. Η εξαιρετικά μολυσματική ασθένεια μπορεί να εξαπλωθεί γρήγορα σε μολυσμένο νερό και συχνότερα προσβάλλει παιδιά κάτω των 5 ετών.
Σε σπάνιες περιπτώσεις, ο ζωντανός ιός της πολιομυελίτιδας στο στοματικό εμβόλιο μπορεί να μεταλλαχθεί σε μορφή ικανή να προκαλέσει νέα κρούσματα.
Την περασμένη εβδομάδα, η ΠΟΥ και οι συνεργάτες της δήλωσαν ότι η αφρικανική ήπειρος ήταν απαλλαγμένη από τον ιό της άγριας πολιομυελίτιδας, χαρακτηρίζοντάς την «μια απίστευτη και συναισθηματική μέρα».
Τη Δευτέρα, ο ΠΟΥ προειδοποίησε ότι ο κίνδυνος περαιτέρω εξάπλωσης της πολιομυελίτιδας που προέρχεται από το εμβόλιο σε όλη την Κεντρική Αφρική και το Κέρας της Αφρικής ήταν «υψηλός», σημειώνοντας τις μετακινήσεις πληθυσμού μεγάλης κλίμακας στην περιοχή.
Περισσότερες από δώδεκα αφρικανικές χώρες μάχονται επί του παρόντος κρούσματα πολιομυελίτιδας που προκαλούνται από τον ιό, όπως η Αγκόλα, το Κονγκό, η Νιγηρία και η Ζάμπια.
Families of 28 children paralysed following a vaccination jab seeking compensation
Δείτε τι τον έκαναν τα εμβόλια
Controversial researcher claims link between vaccine and autism | 60 Minutes Australia
Εν μέσω πανδημίας κοροναϊού, πολλές από τις μεγάλης κλίμακας εκστρατείες εμβολιασμού που απαιτούνται για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας έχουν διαταραχθεί σε ολόκληρη την Αφρική και αλλού, αφήνοντας εκατομμύρια παιδιά ευάλωτα σε μολύνσεις.
Τον Απρίλιο, η ΠΟΥ και οι συνεργάτες της πρότειναν απρόθυμα να σταματήσουν προσωρινά τις εκστρατείες μαζικής ανοσοποίησης κατά της πολιομυελίτιδας, αναγνωρίζοντας ότι η κίνηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε επανεμφάνιση της νόσου. Τον Μάιο, ανέφεραν ότι είχαν ανασταλεί 46 εκστρατείες εμβολιασμού παιδιών κατά της πολιομυελίτιδας σε 38 χώρες, κυρίως στην Αφρική, εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού.
Ορισμένες από τις εκστρατείες έχουν ξαναρχίσει πρόσφατα, αλλά οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας πρέπει να εμβολιάσουν περισσότερο από το 90% των παιδιών στις προσπάθειές τους να εξαλείψουν την παράλυτη νόσο.
Οι αξιωματούχοι της υγείας είχαν αρχικά ως στόχο να εξαλείψουν την πολιομυελίτιδα έως το 2000, μια προθεσμία που επανειλημμένα έπεσε πίσω και έχασε. Η άγρια πολιομυελίτιδα παραμένει ενδημική στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν. Και οι δύο χώρες αγωνίζονται επίσης να περιορίσουν την εμφάνιση πολιομυελίτιδας.
Πηγή:
https://21stcenturywire.com/2020/09/04/un-forced-to-admit-gates-funded-vaccine-is-causing-polio-outbreak-in-africa/
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...