Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Γιατί; ποιους ενοχλεί;

 

Φιλοαμερικανός δεν υπήρξα ποτέ. Φιλορεπουμπλικάνος επίσης. Αυτοί που «πίστεψα» πάλι, με πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο.

Ήρθε όμως αυτός και φαίνεται ν’ αλλάζει κάθε κοσμοθεωρία.ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Σ’ ΟΤΙ ΚΙ’ ΑΝ ΚΑΝΕΙ.ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ, ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ; ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ;

Ας κρατήσουμε και κάποια απ’ τα προχθεσινά του «τιτιβίσματα», ίσως μας λυθούν πολλές απορίες!
Θα φύγω από το στρατιωτικό Νοσοκομείο Walter Reed στις 6:30 PM. Αισθάνομαι πολύ καλά. Μην φοβάστε τον κορωνοϊό. Μην τον αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουμε εξελιχθεί κάτω από την διακυβέρνηση Τραμπ με μερικά πολύ καλά φάρμακα και γνώσεις. Αισθάνομαι καλύτερα απ’ ότι πριν από 20 χρόνια.

Τα ΜΜΕ είναι στεναχωρημένα γιατί μπήκα σε ένα ασφαλές όχημα για να ευχαριστήσω τους πολλούς φίλους και οπαδούς που μου ήταν έξω από το νοσοκομείο για πολλές ώρες, ακόμα και μέρες και υπέβαλαν τα σέβη τους στον πρόεδρο τους. Αν δεν το έκανα, τα ΜΜΕ θα έλεγαν ότι είμαι αγενής.

Πολεμήστε τα fake news των ΜΜΕ

adiexodos

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...