Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Ουαι υμιν !!! Μήνυση αύριο το πρωί κατά Κικίλια-Χαρδαλιά-επιτροπής για την πυρηνική βόμβα κορωνοϊού – Με τα δικά τους…

 

Άθλιοι υποκριτές!

Βάζετε μάσκες στα παιδιά μας που ελάχιστα κολλάνε και ελάχιστα μεταδίδουν, βάζετε τον τρομοκράτη Σύψα να μας απαγορεύει να τα αγκαλιάζουμε, τρομοκρατείτε τους γονείς με εισαγγελείς, αστυνομίες και πρόνοιες, κατασκευάζετε τη μία απάτη μετά την άλλη, τρομοκρατείτε την κοινωνία με τη φοβερή και τρομερή πανδημία, κλείνετε τα πάντα από τις 12 και αύριο από τις 10, και την ίδια ώρα μας κοροϊδεύετε μπροστά στα μούτρα μας, επιτρέποντας ασύλληπτο συνωστισμό χιλιάδων ανθρώπων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στη Λουκάρεως και στους άλλους δρόμους γύρω από το Εφετείο.

Σχετικό ρεπορτάζ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό έχει το makeleio.gr

Θα σας πάω μέχρι το τέλος με την απάτη. Αύριο το πρωί καταθέτω και νέα μήνυση για την απίστευτη παραβίαση στο Εφετείο των ίδιων μέτρων με τα οποία καταδυναστεύετε τον ελληνικό λαό. Παραβίαση που κάνει αυτές του Μπακογιάννη να φαντάζουν παράνομο παρκάρισμα.

Η μήνυση στρέφεται κατά Βασίλη Κικίλια, Νίκου Χαρδαλιά, και των 26 μελών της επιτροπής και κατά παντός άλλου υπευθύνου για το τεράστιο αυτό έγκλημα. Με τα δικά τους.

Τι;

Δεν έγινε και τίποτα;

Είναι κοροϊδοϊός και όχι κορωνοϊός;

Εμείς το ξέρουμε.

Ώρα να το παραδεχθείτε και εσείς.

Ουαί υμίν!!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...