Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

O γυμνισμός προσώπου είναι κολάσιμος……….



O γυμνισμός προσώπου είναι κολάσιμος το 2021...

Οι γυμνιστές προσώπου διώκονται συλλαμβάνονται λογοκρίνονται στιγματίζονται είναι δακτυλοδεικτούμενοι….Η ζώνη παρθενίας προσώπου, ως μάσκα επιβλήθηκε στη νεοβικτωριανή περίοδο που διανύουμε.….Το πρόσωπο δίνει σκάνδαλο…..Σήμερα έχουν έρθει τα πάνω κάτω…..Το πρόσωπο θεωρείται απόκρυφο …και τ΄απόκρυφα μέλη βγαίνουν σε κοινή θέα..

Ο Mark Zuckerberg ένας από τους ”Προφήτες” της Νέας Εποχής είχε όλως περιέργως προβλέψει την κάλυψη προσώπου τη υποχρεωτική γενική μασκοφορία και δημιούργησε το ευλογημένο face-book όπου διασώζεται η εικόνα το είδωλο του ακάλυπτου προσώπου… Μια σοκαριστική πόζα ακάλυπτου γυμνού προσώπου.. το πρόσωπο είναι ακάταλληλο από τους νεοπουριτανιστές Υγιεινής από το Τμήμα Υγειονομικών Ηθών……




Ο γυμνισμός προσώπου είναι …..κολάσιμος…..σ΄εποχή πλήρους ελευθεριότητας…..

Την ίδια στιγμή στην Ολλανδία αναγεννάται το PNVD, κόμμα που υπερμύνεται της παιδοφιλίας και τάσσεται υπέρ της κατοχής παιδοπορνογραφικού υλικού και σύναψης σχέσεων ενηλίκων με παιδιά άνω των 12 ετών.Μια έγγραφη διαμαρτυρία που συνοδεύεται από συλλογή υπογραφών για απαγόρευση αυτού του κόμματος διακινείται στην χώρα της τουλίπας για να μην πέσει η μικρή Ολλανδέζα κι ο μικρός Ολλανδέζος θύμα νόμιμης παιδοφιλικής σχέσης.

“Ο λογαριασμός ‘Stop le PNVD’, άνοιξε στις 28 Αυγούστου”, γράφει η εφημερίδα Algemeen Dagblad. Μόνο την τελευταία εβδομάδα το κείμενο υπογράφτηκε από 500 00 άτομα υπολογίσιμο νούμερο για μια χώρα 17.000.000.

Η διαμαρτυρία έκανε θραύση λόγω προσωπικοτήτων που τη στηρίζουν όπως η τραγουδίστρια Glennis Grace, και ζητείται η απαγόρευση του κόμματος που ιδρύθηκε εκ νέου στις 7 Αυγούστου.



“Το κόμμα θέλει να νομιμοποιήσει τις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ παιδιών κι ενηλίκων αλλά και τη ζωοφιλία και τη νεκροφιλία”, γράφει η εφημερίδα όπως μεταφέρει στις 4/9/20 το courrierinternational..


στοιχεία εξέλιξης του covid στην Ισπανία .. κατάρρευση κάθετη πτώση……

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το κόμμα αυτό παραμένει νόμιμο ενώ οι γυμνιστές προσώπου οι με αδαμιαία περιβολή προσώπου διώκονται πατάσσονται στιγματίζονται φυλακίζονται ……

Σαρκάζει η δρ Ψυχλογίας J Cohella:” o covid είναι τόσο σοβαρός στο Κεμπέκ που πρέπει να κάνεις τεστ για να ξέρεις ότι τον έχεις!”




Η κατάντια της Γαλλίας των Φώτων….ένας Γάλλος 37 ετών συνελήφθηκε και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα μόνο και μόνο γιατί έβγαλε τη μάσκα του για να φάει ένα γλυκό σοκολάτα . Διασταυρώθηκε μ΄έναν αστυνομικό βγαίνοντας από το φούρνο.Αυτό είναι κωμικοτραγικό δήλωσε ο άνθρωπος αναφέρει το BFM. ”Μασουλούσα ακόμη είχα χαμηλώσει τη μάσκα .Όταν είδα ότι αυτός θα με συνελάμβανε του είπα ”είστε τρελός” κι μ΄απάντησε «Δεν είμαι τρελός», εξηγεί ο David στο BFM TV.Aυτό συνέβη στο κέντρο του Παρισιού στις 10.15 το πρωί περίπου αναφέρει η lalibre.Ο άνθρωπος κατέβασε τη μάσκα μόνο για 3′.


Το πρόσωπο για τους προσωπο-μηδενιστές προσβάλει τη δημόσια αιδώ.. εντάλματα για προσβολή δημοσίας αιδούς λόγω γυμνισμού προσώπου!!!!!!




dimpenews.com

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...