Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανακοίνωση του ΠΟΥ (να τον πάρει ο δι@ολος)!



Αυτήν ακριβώς τη δουλειά κάνουν οι…. «συνωμοσιολόγοι»:
Παρατηρούν και καταγράφουν
Κρατούν σημειώσεις και συγκρίνουν/παραθέτουν
Δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου αλλά ελέφαντα

Οπότε και όταν ο ΠΟΥ (να τον πάρει ο διάολος) έκανε την κάτωθι ανακοίνωση και όλοι χάρηκαν, της… συνωμοσιολόγας Γάτας απλά… της ανέβηκε η πίεση!

«Μια καταπληκτική νίκη»: Εξαλείφθηκε η πολιομυελίτιδα από την Αφρική σύμφωνα με τον ΠΟΥ, έγραψαν πριν 3-4 μέρες τα ΜΜΕ.

«Είναι μια καταπληκτική νίκη, μια απελευθέρωση», τόνισε ο δρ Τούνζι Φούνσο της επιτροπής Πολιομυελίτιδας Νιγηρίας του… Διεθνούς Ροταριανού Ομίλου – δηλαδή παρακλάδι των Μασόνων. «Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια αντιμετωπίζουμε αυτή την πρόκληση. Το να πω ότι είμαι χαρούμενος είναι λίγο!», πρόσθεσε ο γιατρός αυτός που έχει αφιερώσει τη ζωή του στον σκοπό αυτό.

Και το δελτίο τύπου συνεχίζει, εξηγώντας την ασθένεια που ήταν ενδημική σε όλο τον κόσμο μέχρι την ανακάλυψη εμβολίου τη δεκαετία του 1950 κλπ και ότι χάρη σε μια εκτεταμένη εκστρατεία εμβολιασμού και σημαντικές οικονομικές προσπάθειες η πολιομυελίτιδα έχει περιοριστεί και παραμένει ενδημική μόνο σε δύο χώρες: το Αφγανιστάν, με 29 κρούσματα φέτος, και το Πακιστάν, με 58.

Βέβαια ξεχνά να αναφέρει ότι άλλο εμβόλιο κάνει ο “πλούσιος” κόσμος και άλλο ο “τρίτος” κόσμος του Γκέιτς, που γίνεται από το στόμα. Μικρή λεπτομέρεια που κάνει την μεγάλη διαφορά.

Και συνεχίζει λέγοντας ότι στον μουσουλμανικό βορρά, οι εκστρατείες εμβολιασμού είχαν σταματήσει από το 2003 ως το 2004, καθώς διαδίδονταν fake news ότι δήθεν επρόκειτο για ένα σχέδιο των δυτικών για να στειρώσουν τους μουσουλμάνους. Και πως λέτε να βγήκαν αυτά τα fake news; Έτσι από μόνα τους;

Μια αναζήτηση στην google για καταγγελίες και περιστατικά σχετικά με εμβόλια και στειρότητα στην Αφρική και θα σας αφήσει άφωνους. Η πρόσφατη είναι δημοσίευμα του Φεβρουαρίου 2020, εν μέσω “πανδημίας”, δηλαδή, που κάνει λόγο για δεκάδες γυναίκες στην Αφρική στειρώθηκαν παρά την θέληση τους γιατί αποδείχθηκαν θετικές στον ιό HIV – και Κύριος είδε αν όντως ήταν. Και κρατάει χρόνια αυτή κολόνια γιατί, «fake news» χωρίς καπνό, ποτέ δεν βγαίνουν.
Αλλά αυτό είναι το πιο εξοργιστικό!

Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, λίγο πριν ξεσπάσει η “πανδημία”, ο ΠΟΥ προέβη στην ακόλουθη εκπληκτική ανανακοίνωση:

Περισσότερες περιπτώσεις πολιομυελίτιδας προκλήθηκαν από τα εμβόλια παρά από τον “άγριο τύπο”. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) δημοσίευσε μια έκθεση την περασμένη εβδομάδα, η οποία κατέγραψε εννέα νέες περιπτώσεις πολιομυελίτιδας που προκλήθηκαν από τα εμβόλια σε τέσσερις αφρικανικές χώρες στη Νιγηρία, την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, την Αγκόλα και το Κονγκό.


ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑΣ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ “ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΡΙΖΩΣΗΣ”

Και ξαφνικά η πολιομυελίτιδα εξαφανίστηκε ως δια μαγείας στη Δυτική Αφρική; Γιατί άραγε; Επειδή τώρα ετοιμάζουν το νέο εμβόλιο για κορωνοϊό και προσπαθούν να μας πείσουν πόσο καλά είναι τα εμβόλια;

Δεν έχετε τον Θεό σας και ξέρετε γιατί; Πολύ απλά, δεν θέλει Εκείνος να σας κάνει παρέα. Όλοι εσείς που ψεύδεστε χωρίς ντροπή, και ο ΠΟΥ να τον πάρει ο διάολος μαζί!

πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...