Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Πως δαιμονίζεται μια ψυχή…και πως σώζεται ..

Χαίρεται .
Η αλήθεια είναι το πάν
Ποιος δεν θέλει να είναι κάτοχος της αλήθειας ή δεν θέλει να ξέρει πως θα βρεί την πραγματική αλήθεια ,το φως ,τον σωστό δρόμο .Θα ειρηνεύσει την ψυχή ,την ζωή του…


Νομίζω ότι η αλήθεια ισοδυναμεί με την ειρήνη .Αυτός που γνωρίζει την αλήθεια είναι και “αλφάδι” μέσα του ,δεν χάνει την ειρήνη και η ταραχή ,το ψέμα ,το σκοτάδι περνά και δεν τον ακουμπά . Γλιστρά πάνω του και φεύγει .
Η ταραχή όμως ισοδυναμεί με το ψέμα και την πλάνη .
Είναι σαν να μπαίνουν στο μυαλό ,στην ψυχή σου ,δύο διαφορετικές καταστάσεις ,αόρατες ,αλλά με εμφανέστατα αποτελέσματα στην συμπεριφορά σου .
Η κακόδοξη απατηλή ειρήνη …πωλητές “ειρήνης”
Η εξωτερική ειρήνη ,είναι εσωτερική έπαρση και αλαζονεία που χάνεται με την πρώτη “κόντρα”…δαιμονική ,ύπουλη , υποκριτική κατάσταση που παριστάνει την “ειρήνη ” .
Αν το διακρίνεις πάνω σου ,δεν έχεις “ειρήνη ” αλλά “έπαρση”
Είναι το χαρακτηριστικό της “κακοδοξίας ” και της “πλάνης ” . Θεοσοφία ,η εποχή του υδροχόου ,Γιόγκα ,παπισμός , προτεσταντισμός , ψυχολογία ,παραψυχολογία, ταοϊσμός ,καμπάλα ,ινδουισμός ,ζωροαστρισμός ,ορφισμός ,δωδεκάθεο , πνευματική αφύπνιση ,αμέτρητες οι κακοδοξίες ,σε γεμίζουν σκότος ,ψέμα ,πλάνη και καταστροφή .
Όλοι αυτοί είναι οι “Βίβλος της κακοδοξίας” πωλούν πανάκριβα την επιχρυσωμένη ειρήνη ,λες και την κατέχουν
Μια περιουσία για βιβλία ,για συνεδρίες ,για παρουσιάσεις ,θεραπείες ,από τους “γκουρούδες” της απάτης ,της πλάνης ,τους υπηρέτες του ‘σκότους” του “ψεύδους ‘” και της “υποκρισίας ” …
Γίνονται όργανα του “σατανά” λόγω της δικής τους έπαρσης ,φιλαργυρίας ,φιλαρέσκειας και τραβούν ομοίους τους ,στην απώλεια
Συμβαίνει και εντός ναού…
.Ισχύει και για κάποιους που είναι αυτή την στιγμή στον “κλήρο ” .Δεν ενεργούν προς δόξαν Θεού ,αλλά από έπαρση και τους ακολουθούν όμοιοι τους και είναι εντός ναού αλλά εκτός εκκλησίας .
Τραβάνε όμοιους τους ..
Το “κόλπο ” των δαιμονίων …
Φορτώνουν την ψυχή του θύματος “δαιμόνια ” και εξάρτηση και αναλαμβάνουν τον έλεγχο του .
Εξαπατούν του θύμα ότι έγινε καλά για μια ημέρα ,αφού τα “δαιμόνια” κρύβονται ,σταματούν να του σπέρνουν ψυχοφθόρους λογισμούς και του σπέρνουν πλάνης και αληθείας εκ δεξιών.
Τον ηρεμούν τον καθησυχάζουν ,με συνεχής πλάνες ,αλλά τον καταστρέφουν σταδιακά .
Το τραινάκι του τρόμου …
Όταν το θύμα σταματήσει να ασχολείται με αυτές τις “κακοδοξίες ” δεν μελετά ,δεν κάνει διαλογισμό ,δεν φορτώνει “σκότος” και ψέμα στην ψυχή του
Αρχίζουν τα “δαιμόνια ” να τον βομβαρδίζουν με κάθε είδους λογισμούς δεξιούς (καλής προαίρεσης αλλά κακού αποτελέσματος ) πάρε ναρκωτικά ,για να νοιώσεις όμορφα κ.α
Το θύμα τους ,δεν έχει πλέον μέσα του τον αντίλογο της Θείας χάριτος ,,την αλήθεια ,το φως ,να τα εκδιώξει ,να τα εκβάλει ..αναγκαστικά επιστρέφει στην λατρεία τους .
Που είσαι Κύριε ;
Η χάρις ,ο Χριστός ,στέκεται μακριά μας ,δεν μπορεί να κάνει κάτι ,είμαστε ελεύθεροι .
Αν εμείς δεν τον καλέσουμε για βοήθεια ,δεν έρχεται ,δεν μπορεί .
Το επιτρέπει να γίνεται ,φτάνουμε στα όρια μας ,γιατί έτσι μας οδηγεί κάποιους τελικά στην μετάνοια .
Η περηφάνια μας ,το επιτρέπει να γίνεται ,η απώλεια της Θείας χάριτος ,σημαίνει ,ψυχοφάρμακα , αυτοκτονία , τρέλα για την ψυχή .
Αδελφοί σας μιλώ βιωματικά και όχι υποθετικά ή θεωρητικά
Όλα αυτά που σας αναφέρω αποτελούν “προσωπική εμπειρία ” , ζούσα στην κακοδοξία που ευτυχώς ανατράπηκε και άρχισα να συνέρχομαι ,να ξυπνώ αληθινά ,να επανέρχομαι από την “καταστροφή .
Ο Θεός κατάφερε και με οδήγησε να ανοίξω και να ξεκινήσω να διαβάζω τον Άγιο Παίσιο ,τότε πραγματικά άρχισα να νοιώθω τι είναι “φως” και “αλήθεια” .
Άρχισα συχνό εκκλησιασμό ,μελέτη της Αγίας γραφής ,άκουγα κηρύγματα πατέρων ,και φωνητικά την Αγία γραφή και άκουγα μόνο τον “πνευματικό ‘ μου .
Απέφευγα και αποφεύγω οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο και παράλληλα προτείνω σε όποιον “ακούει ” αυτή την συνταγή και μόνο .Τότε ο Θεός σε κάνει “θεοδίδακτο ” και σου στέλνει συνεχώς βοήθειες .
” Ζητείτε δε πρώτον την βασιλείαν του Θεού και την δικαιοσύνην αυτού και ταύτα πάντα προστεθήσεται υμΐν “
Μου είπε “θα φας χώμα”
Συνέχισα με το να βρω “πνευματικό” οδηγό και να τον υπακούω ,αλλά λόγω δικής μου υπαιτιότητας ,πέρασα δύσκολα ,γιατί άργησα να καταλάβω ότι από το “πετραχήλι ” μιλά ο Χριστός και πρέπει να κάνεις υπακοή ,
Γιατί μέσα μας υπάρχει σκοτάδι ,ψέμα και φεύγει σταδιακά με ελεγχόμενο πόνο .
Δεν μπορούσα ,δεν είχα την δύναμη να υπακούσω ,τα “δαιμόνια” είχαν τον έλεγχο μου ,έτρεμαν τα πόδια μου ,στις οδηγίες του .
Μου είπε “θα φας χώμα “
Πιστέψτε με κατάλαβα τι σήμαινε όταν ο Οδυσσέας ζήτησε να τον δέσουν στο κατάρτι …
Αν είσαστε σε αυτή την κατάσταση και
«Θέλεις υγιής γενέσθαι;»
Αν πονάτε εσωτερικά ,φοβάστε ,θυμώνετε ,ταράζεστε εύκολα ,δεν βρίσκεται πουθενά γιατρειά και το δέχεστε , είναι το σημαντικότερο από όλα ,το πρώτο βήμα για την σωτηρία
Τότε υπάρχει “φως ” μέσα σας ,δεν έχετε “δαιμονιστεί” πλήρως ,υπάρχει μια σπίθα ,μια ακτίνα φωτός
Αν λέει το “δαιμόνιο” μέσα σας .”καλά τι βλακείες λέει αυτός ” αφού δεν θέλει να φύγει.. στο χέρι σας είναι να συνεχίσετε να του κάνετε υπακοή και να πηγαίνετε χεράκι χεράκι στην καταστροφή ..
Το φάρμακο πικρίζει ,το δηλητήριο είναι γλυκό ..
Σας είπα τον “τρόπο” και όχι υποθετικά η θεωρητικά .
Η κακοδοξία είναι γλυκιά στο στόμα όταν την μασάς ,αλλά σου καίει στο τέλος τα σωθικά …
Ενώ η Ορθοδοξία είναι σαν το “πικρό ” φάρμακο ,που σου πικρίζει το στόμα αλλά σε κάνει καλά
Καλή φώτιση και αρχή μετανοίας

Γ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...