Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Σύψας: «Συμβολική» η υποχρεωτική χρήση της μάσκας στα σούπερ μάρκετ



Ευτυχώς που κατά καιρούς τους ξεφεύγουν και τα λένε, γιατί όταν τα λέμε εμείς είναι «θεωρίες συνωμοσίες», αλλά όταν τα λένε οι ίδιοι, είναι καθαρή η συνωμοσία άνευ…


«θεωρίας»!

Ο Νίκος Σύψας, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», το είπε όσο πιο κρυστάλλινα καθαρά μπορεί:

Το ρωτάει ο “δημοσιογράφος” -πρώτη ερώτηση στη συνέντευξη: «Η αλήθεια είναι ότι η ιστορία με την μάσκα, και η διεύρυνση και το μέτρο με τη χρήση της υποχρεωτικής χρήσης στα σούπερ μάρκετ, είναι κάτι που φαντάζομαι σας ικανοποιεί – Θα θέλατε να το δείτε και σε άλλους χώρους;»

Και απαντά ο Σύψας: «Ασφαλώς το μέτρο αυτό ελήφθη σαν ένα, αν θέλετε (γκουχ), συμβολικό καμπανάκι προς τους Έλληνες πολίτες ότι ο ιός είναι ακόμα εδώ και ότι μεταδίδεται, ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους. Νομίζω είχε ένα ιδιαίτερο συμβολισμό αυτή η απόφαση, της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ (σ.σ. όχι ιατρικής) για να υπενθυμίσει στους Έλληνες πολίτες ότι ο ιός είναι ακόμα εδώ. Βεβαίως, η σύσταση (σ.σ. δεν είναι “σύσταση” όταν μπαίνουν πρόστιμα) είναι συμπληρωματικό μέτρο της απόστασης, και μόνο όταν δεν μπορούμε να τηρήσουμε την απόσταση και την απολύμανση των χεριών τότε τηρούμε την μάσκα, παράδειγμα στα σούπερ μάρκετ ή στα ΜΜΜ».

Η πολιτική ηγεσία, λοιπόν, η οποία λέει “ακούμε τους επιστήμονες” πέρασε το μέτρο ότι είναι σαν απόφαση των δικών μας υπευθύνων υγείας, ενώ στην ουσία είναι μια απόφαση που έρχεται από τους τεχνοκράτες υγείας των ξένων κέντρων, και συγκεκριμένα του Άντονι Φάουτσι που μίλησε δημόσια γι’ αυτό σε συνέντευξη του που έδωσε στον κο facebook!

Κι αυτή η απόφαση δεν βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα ότι η πανδημία και καλά εξαπλώνεται αν πας στο σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα, αλλά γιατί αυτό το μέτρο καθώς και όλα τα άλλα που θα ακολουθήσουν “έχουν συμβολικό χαρακτήρα”: Σκάσε, μην αναπνέεις και μην μιλάς! Σε πατάμε, γιατί; Γιατί έτσι μπορούμε – NWO, Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Το αποφάσισαν τα ξένα κέντρα διακυβέρνησης, πάσα στην κυβέρνηση και αυτή πάσα στο κοινό υπουργικό συμβούλιο και μετά λένε… “ακούμε εμπιστήμονες”.

Πιο καθαρά δεν γίνεται: Η μάσκα στο σούπερ μάρκετ δεν είναι για λόγους άλλους παρά ένα «συμβολικό καμπανάκι» για να είμαστε μονίμως στην τσίτα.

Κι έτσι εξηγείται γιατί οι αξιωματούχοι μας περιδιαβαίνουν σε συγκεντρώσεις, εγκαίνια, συναυλίες κλπ με συνωστισμό χωρίς μάσκα και δεν φοβούνται: δεν τους χρειάζεται «συμβολική υπενθύμιση», την έχουν όταν παίρνουν εντολές από το εξωτερικό για το ποιο άλλο μέτρο και πρόστιμο να βάλουν σε όλους εμάς.

Καλά, αν νομίζουν ότι θα τους περάσει έτσι χωρίς κόστος, καλύτερα να αλλάξουν “νόμισμα”…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...