Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Ο Βορίδης τώρα έγινε… νέος Καρανίκας!



Η τοποθέτηση του Μάκη Βορίδη στη Βουλή υπέρ της καλλιέργειας βιομηχανικής κάνναβης «εξόργισε» το…
υπερδεξιό ακροατήριο της ΝΔ.
«Η καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης αποτελεί πολιτική επιλογή και αυτής της κυβέρνησης. Αν δεν αποτελούσε θα το είχατε ακούσει και θα την είχαμε καταργήσει» είπε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για «την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του αγροτικού τομέα» είπε στη Βουλή ο κ. Βορίδης.
Σήμερα ο πρώην γραμματέας της ΕΠΕΝ «στολίζεται» από την εφημερίδα «Δημοκρατία» που ζητά την παραίτησή του και τον χαρακτηρίζει νέο… Καρανίκα.


Ας τα λουστεί τώρα ο «τσεκουροφόρος» ο οποίος δύο χρόνια πριν, δεν κατηγορούσε την τότε κυβέρνηση για νομοθέτηση της «ανεξέλεγκτης καλλιέργειας χασίς»«Η απάντηση που έχουμε να δώσουμε σε μια κοινωνία που ρημάζεται από τα ναρκωτικά είναι η ανεξέλεγκτη καλλιέργεια του χασίς; Ανεξέλεγκτη καλλιέργεια του χασίς, αυτό νομοθετείτε σήμερα» έλεγε επί λέξει από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας.
Απ’ ό,τι φαίνεται, τα δημόσια έσοδα από τις επενδύσεις στον συγκεκριμένο κλάδο συνέβαλλαν τα μέγιστα για να αναθεωρήσει ο υπουργός, φτάνοντας μέχρι και το σημείο των διευκολύνσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...