Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

O Συρίγος επιβεβαιώνει το Στρατηγό Φράγκο για Μαζική … Απόβαση Λ@θρομεταναστών στα νησιά!



Το σενάριο που πρώτος ανέφερε ο Στρατηγός Φράγκος  για απόβαση εκατοντάδων...
Λαθρομεταναστών στα νησιά, επιβεβαίωσε   ο Βουλευτής της Ν.Δ  και Καθηγητής  κ. Συρίγος, λέγοντας: «Αναμένουμε τα εξής:
Ο Καθηγητής  στο Εκτός Γραμμής του Τάκη Χατζή ανέφερε χαρακτηριστικά :
Παίζουν τρία Σενάρια Το ένα είναι αυτό το σενάριο που αναφέρατε. Ενώ ως τώρα όσοι έφθαναν στα  νησιά, έφθαναν σε συγκεκριμένα 4-5 νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με βάρκες των 20-30 ατόμων, αναμένουμε ότι μπορεί να χρησιμοποιήσουν παλιά παροπλισμένα σκάφη και να στείλουν 100, 200, 300 άτομα πίσω από τα μεγάλα νησιά, στο κεντρικό και δυτικό Αιγαίο, δηλαδή όπως έφθασαν στην Τζια.
Το δεύτερο που περιμένουμε και  προετοιμαζόμαστε είναι όταν θα φτιάξει ο καιρός και θα τελειώσει η ιστορία με τον κορωνοϊό, θα υπάρξει πίεση στο νότιο τμήμα του Έβρου.
Το τρίτο που μας ανησυχεί σφόδρα είναι μη τυχόν στείλουν επίτηδες άτομα που είναι φορείς του κορωνοϊού για να μεταφέρον τον ιό σε κάποιος από τους καταυλισμούς στα νησιά του Αιγαίου. Γι’ αυτό γίνεται απόλυτος διαχωρισμός όσων  φθάνουν πλέον στα νησιά»
Τι είχε προβλέψει όμως ο Στρατηγός Φράγκος σε  τοποθέτηση του !!!
Ο Στρατηγός  Φράγκος   ήταν για μια ακόμη φορά αποκαλυπτικός :Εκφράζω σοβαρά την ανησυχία μου για τις μαζικές αφίξεις λαθρομεταναστών στο Σύμπλεγμα  του Καστελορίζου !
Πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα μεταφοράς σε ερημονήσι πχ ΑΝΤΙΨΑΡΑ που διαθέτει Ελικοδρόμιο για Ε/Π CHINOOK και λιμανάκι που κατασκεύασε το Μηχανικό το έτος 2010…όταν θωρακίζαμε   τον Έβρο με την Αντιαρματική Τάφρο..
Μια και που δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής καμία αντίδραση από ελληνικής πλευράς & ίσως έχει ξεφύγει από την ελληνική πολιτική & αν οι σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ Τούρκοι, κάνουν δύό τρεις ακόμα τέτοιες αποβιβάσεις στο νησί των 500 κατοίκων που πάνω του στηρίζεται μεγάλο τμήμα της ελληνικής ΑΟΖ ,δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα από τους πράκτορες της ΜΙΤ & μάλιστα ειρηνικότατα.(sic)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...