Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Έσπασαν την Καραντίνα οι «Λ@θρο» στη Ριτσώνα…Αλλά δεν τιμωρήθηκαν!!!



Ομάδα λ@θρομεταναστών  βγήκε από το κέντρο φιλοξενίας στη Ριτσώνα και έσπασε  την καραντίνα που έχει επιβληθεί....
λόγω των 23 κρουσμάτων κορονοϊού.
Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στη Ριτσώνα, το οποίο έχει τεθεί σε καραντίνα λόγω των 23 κρουσμάτων κορονοϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕΡΤ», ομάδα νεαρών ανδρών «έσπασε» την καραντίνα και βγήκε από τη δομή, περπατώντας προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεση ήταν η παρέμβαση των ανδρών της ΟΠΚΕ  της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή, περιμετρικά του κέντρου φιλοξενίας.
Έπειτα από σειρά διαβουλεύσεων και συνεχείς εκκλήσεις, οι λαθρομετανάστες πείστηκαν να επιστρέψουν στη δομή, χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ριτσώνα έχει τεθεί σε καραντίνα για 14 ημέρες, έπειτα από απόφαση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.
Σχόλιο: Στην Καρδίτσα ζεύγος Ελλήνων  Ομογενών που ήρθε απο την Γερμανία  και  έσπασε την Καραντίνα τιμωρήθηκε με 2 χρόνια Φυλακή  και 2000 ευρώ πρόστιμο ..Στο «Κράτος της Ριτσώνας» δεν ισχύουν οι νόμοι της Ελλάδος ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...