Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι Έλληνες Βουλευτές Έχουμε Υποστεί Τις Μεγαλύτερες Μειώσεις»



Μετά τις δηλώσεις
του πρωθυπουργού που προέτρεψε τους βουλευτές της ΝΔ να δώσουν το 50% του μισθού τους για τον κορονοϊό μια παλαιότερη δήλωση του Άδονι Γεωργιάδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Συγκεκριμένα είχε δηλώσει:....

«Ξέρω πόσα λεφτά έχουμε κόψει από τον εαυτό μας. Πάνω από το 50% με τον φόρο. Πλησιάζει το 60%. Όπως ήταν υπερβολή προς τα πάνω αυτό που γινόταν προ της κρίσεως, έχει φτάσει η υπερβολή προς τα κάτω, κύριε πρόεδρε, τώρα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Πρέπει να βγούμε και να πούμε στους πολίτες με θάρρος -όσο κι αν μας κατηγορούν- τον βουλευτικό μισθό… Εμείς κάναμε στους εαυτούς μας τη μεγαλύτερη μείωση από οποιαδήποτε μείωση ψηφίσαμε για τους πολίτες», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη βουλευτική σύνταξη, η οποία, όπως είπε, «είναι 70% κάτω», ενώ αναφέρθηκε και στην παραίτηση των βουλευτών από τα αναδρομικά, παρατηρώντας πως «ο καθένας μας παραιτήθηκε από περισσότερα από 150.000 ευρώ αναδρομικά. Αναδρομικά που άλλοι κλάδοι της ελληνικής κοινωνίας διεκδίκησαν δικαστικώς και τα πήραν ή τα παίρνουν».

Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...