Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Η πραγματικότητα διαψεύδει τα ΜΜΕ. Επιτέλους, ας βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την παράνοια και ας μάθουμε να ζούμε με τον ιό όπως ζούμε με τόσες άλλες ασθένειες.



Το να βάζεις λουκέτο σε όλον τον πλανήτη για να αντιμετωπίσεις τον κορωνοϊο είναι το ίδιο παράλογο με το να κλείνεις όλους τους δρόμους για να εξαλείψεις τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα....


Ας τηρούμε όλοι μας σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής, ας πάρουμε μέτρα προστασίας για τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες και ας αρχίσουμε πάλι να ζούμε κανονικά.

Μόνο που το θέμα, δεν είναι ο κορονοϊός... η πλειοψηφια έχει πλέον αντιληφθεί πως με αφορμή έναν ιό που είτε αποτελεί βιολογικό όπλο, είτε είναι ακόμα ένας ιός γρίπης, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΠΕΙΡΑΝ, ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Καλλιόπη Σουφλή




Tilemachos Chormovitis

Μπορεί τα δελτία ειδήσεων να μας σφυροκοπούν καθημερινά με θανάτους νέων και υγιών ανθρώπων από τον κορωνοϊο, ώστε να μας τρομοκρατήσουν και να μας πείσουν να υποστηρίξουμε την πολιτική της γενικής καραντίνας, έλα όμως που αυτή η πεισματάρα η πραγματικότητα τους διαψεύδει .

Σύμφωνα με μελέτη του καθηγητή του Στάνφορντ, Γιάννη Ιωαννίδη (ξέρω, ξέρω, οι Μενουμεσπιτάκηδες έχετε ήδη πάθει αποπληξία με το που ακούσατε αυτό το όνομα!), η οποία βασίστηκε σε δεδομένα από οκτώ ευρωπαϊκές χώρες και τέσσερις αμερικανικές πολιτείες επίκεντρα της επιδημίας, "...οι άνθρωποι κάτω των 65 ετών χωρίς υποκείμενο νόσημα αποτελούν μόνο το 0,3% των συνολικών θανάτων από την Covid-19 στην Ολλανδία, το 0,7% στην Ιταλία και το 1,8% στη Νέα Υόρκη.

Για τα άτομα αυτά, σύμφωνα με τον Έλληνα επιστήμονα, «ο κίνδυνος να πεθάνεις από κορωνοϊό σε πληθυσμιακό επίπεδο στα περισσότερα μέρη υπολογίζεται να είναι της τάξης του να πεθάνεις σε αυτοκινητιστικό πηγαίνοντας από το σπίτι στο γραφείο»." (κάτι μου λέει πως και ο Τσιόδρας δεν θα διαφωνούσε με αυτή την θέση, αφού το έχει πει πολλές φορές πως οι θάνατοι νέων και υγιών ανθρώπων από τον κορωνοϊο είναι σπάνιες εξαιρέσεις ενώ και τα στοιχεία για τις ηλικίες και την κατάσταση υγείας των νεκρών στην Ελλάδα, που το ίδιο το κράτος μας δίνει, λένε το ίδιο πράγμα)

Επιτέλους, ας βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την παράνοια και ας μάθουμε να ζούμε με τον ιό όπως ζούμε με τόσες άλλες ασθένειες.

Το να βάζεις λουκέτο σε όλον τον πλανήτη για να αντιμετωπίσεις τον κορωνοϊο είναι το ίδιο παράλογο με το να κλείνεις όλους τους δρόμους για να εξαλείψεις τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα.

Ας τηρούμε όλοι μας σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής, ας πάρουμε μέτρα προστασίας για τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες και ας αρχίσουμε πάλι να ζούμε κανονικά.

Διαφορετικά αυτό που μας περιμένει θα είναι πολύ χειρότερο από αυτό που προσπαθούμε να αποτρέψουμε.


πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...