Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Κάποιος να θυμίσει στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι προέρχονται από την Ελλάδα και εκπροσωπούν τους Έλληνες στην Ευρωβουλή (Video)



Ο Πολωνός ευρωβουλευτής υπερασπίζεται την Ελλάδα ενώ όπως θα δείτε ο Έλληνας….

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής είναι πολύ πιο κοντά από τις θέσεις που εκφράζει λίγο μετά ο Έλληνας ευρωβουλευτής !

Συγκεκριμένα ο Πολωνός Πάτρικ Γιακι λέει τα εξής:

«Είναι σαφές ότι πρέπει να υπερασπιστούμε τα ευρωπαϊκά σύνορα, απέναντι στον τουρκικό εκβιασμό. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε από πού προέρχεται το πρόβλημα. Το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης. Eίναι η ανεύθυνη στάση των Ευρωπαίων ηγετών που τους κάλεσαν και τους είπαν ότι θα μπορούσαν να αποκτήσουν ότι ήθελαν. Μόνο δύο χώρες είπαν κάτι το διαφορετικό, η Πολωνία και η Ουγγαρία. Ότι δηλαδή αυτός ήταν ο λάθος τρόπος και ότι τα πράγματα θα κατέληγαν όπως σήμερα.»

Και μετά ακούγεται o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κούλογλου ο οποίος μεταξύ άλλων λέει τα εξής :

«Αγαπητέ συνάδελφε κάποια από τις χιλιάδες πρόσφυγες που βρίσκονται στα σύνορα της Ελλάδας προέρχονται από το Ιράκ. μετά από εκείνο τον καταστροφικό πόλεμο όπου πέθαναν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Η χώρα σου ήταν μεταξύ της συμμαχίας των προθύμων που υπό την ηγεσία του Τζορτζ Μπους εισέβαλαν στο Ιράκ και κατέστρεψαν τη χώρα του. Γιατί δεν δέχεσαι μία ηθική η πολιτική ευθύνη για αυτή την καταστροφή ;».

Κάποιος να θυμίσει στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι προέρχονται από την Ελλάδα!

Της οποίας τα συμφέροντα πολύ καλύτερα υπερασπίζεται ο Πολωνός!




Από tourkikanea


πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...