Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

To «μυστικό» της Τουρκίας για τον Κορονοϊό αποκαλύπτεται



To «μυστικό» της Τουρκίας για τον Κορονοϊό αποκαλύπτεται
Είναι θέμα ωρών να αποκαλυφθεί το «μυστικό» που κρατά ο Ερντογάν για τα κρούσματα του Κορονοϊού στην γείτονα χώρα....

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από Έλληνα που πηγαινοέρχεται στο Αϊβαλί για εμπορικούς λόγους, τα κρούσματα στην Τουρκία είναι χιλιάδες και οι Τούρκοι γιατροί έχουν αυστηρές εντολές από την κυβέρνηση, να τα αποκρύψουν και να τα εντάξουν ως απλά περιστατικά ίωσης, ενώ τα θανατηφόρα περιστατικά να τα δικαιολογήσουν σαν αποτέλεσμα καρκινικών νόσων, λευχαιμίας και μηνιγγίτιδας.

Πολλά θανατηφόρα κρούσματα υπάρχουν σε καταυλισμούς μεταναστών στην Τουρκία κυρίως Ιρανών, Ιρακινών και Πακιστανών. Τούρκοι γιατροί ανέφεραν ότι ο ρυθμός διάδοσης της νόσου τρέχει πιο γρήγορα από ότι στην Κίνα και στην Ιταλία.

Είναι θέμα χρόνου να διαρρεύσει η είδηση όπου θα σημαίνει κλείσιμο των συνόρων με όλες της γειτονικές χώρες της Τουρκίας.

Εάν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν η Τουρκία θα θεωρηθεί επικίνδυνη ως χώρα από την παγκόσμια κοινότητα για την έλλειψη μέτρων προστασίας για την εξάπλωση του ιού στην ίδια αλλά και στις γείτονες χώρες, καθώς πλέον ο covid-19 χαρακτηρίστηκε πανδημία.

e-synews.gr


πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...