Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Κατέλαβαν εκκλησία στην Λέσβο! Δείτε εικόνες ενώ διανύουμε την Σαρακοστή (ΒΙΝΤΕΟ)



Η μένουν σε εκκλησίες ή τις βανδαλίζουν...

Υπαίθρια χοτ σποτ θυμίζουν τα σημεία όπου διαμένουν παράνομοι μετανάστες στην Λέσβο, με το κλίμα στο νησί είναι τεταμένο καθώς πήρε φωτιά δομή που λειτουργούσε σαν σχολείο για παιδιά μουσουλμάνων.
Έξω από τον ναό στην παραλία του Αγίου Δημητρίου ,στη Σκάλα Συκαμιάς , έχουν κατασκηνώσει οι 42 πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν την περασμένη Πέμπτη με λέμβο στη Λέσβο. Όπως θα είτε στο βίντεο, έχουν στήσει αυτοσχέδιο καταυλισμό και περάσαν τη νύχτα τυλιγμένοι με κουβέρτες στην είσοδο της εκκλησίας.
Στην πλειοψηφία τους είναι παράνομοι μετανάστες Αφγανικής καταγωγής, οι οποίοι συνήθως βάζουν τα παιδιά μπροστά για να γίνονται αποδεκτοί.
Η κάμερα του Newpost κατέγραψε εικόνες από την κατάληψη της Εκκλησίας, την ώρα που άλλες εκκλησίες στο νησί έχουν βανδαλιστεί.
Η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται περίπου 3,5 χιλιόμετρα έξω από τη Σκάλα Συκαμνιάς και έχει μετατραπεί σε υπαίθριο hotspot.
Όπως φαίνεται στα βίντεο του Newpost, οι άνδρες και οι ασυνόδευτοι «ανήλικοι» κοιμούνται σε sleeping bag κάτω από το υπόστεγο της εκκλησίας.



πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...