Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Ποδοσφαιριστές της Ρίζεσπορ βγήκαν στο γήπεδο με στρατιωτικές στολές και μπερέ ! –Βίντεο

Με στρατιωτική παραλλαγή οι ποδοσφαιριστές της Ρίζεσπορ απέναντι στην Αλάνιασπορ των Ελλήνων παικτών


To είδαμε κι αυτό στην Τουρκία...
Πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στη Ρίζεσπορ και την Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα, Μπακασέτα και Σιώπη οι παίκτες της πρώτης εμφανίστηκαν στο γήπεδο με στρατιωτική παραλλαγή και μπλε μπερέδες.
Τα μέσα ενημέρωσης της χώρας αναφέρουν πως ήταν μια κίνηση στήριξης των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
Εντούτοις το γεγονός ότι συνέβη στον συγκεκριμένο αγώνα στον οποίο πήραν μέρος Έλληνες ποδοσφαιριστές, δημιουργεί διάφορους συνειρμούς με δεδομένη την επιδείνωση των σχέσεων των δύο χωρών.
Κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας οι παίκτες της Ρίζεσπορ γύρισαν πλάτη προς τους αντιπάλους τους, στρεφόμενοι προς τη μεριά της τουρκικής σημαίας!
Μάλιστα, τις στολές παραλλαγής φόρεσαν ακόμη και οι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς στην ενδεκάδα εκτός των τεσσάρων Τούρκων, υπήρχαν ένας Ουκρανός, ένας Κροάτης, ένας Τυνήσιος, ένας Βραζιλιάνος, ένας Τσέχος, ένας Παραγουανός κι ένας Ιβοριανός.
Ο Τάσος Μπακασέτας και ο Γιώργος Τζαβέλας έπαιξαν βασικοί, ενώ ο Μανώλης Σιώπης ήταν εκτός αποστολής. Για την ιστορία η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1.
Σχ: Ήταν σε αγώνα του πρωταθλήματος Τουρκίας μεταξύ Ρίζεσπορ και Αλάνιας. Πάντως οι στρατιωτικές στολές δεν έφεραν γούρι, καθώς αν και ο αγώνας ήταν στο γήπεδο της Ρίζεσπορ, έληξε 1-1. Aρκετοί παίχτες δεν είναι Τούρκοι, δεν ξέρουν και δεν τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο. Για αυτό και η κάμερα μόνο στην αρχή δείχνει κοντινά πλάνα. O Καρτάλ έχει κατασκευαστική εταιρία, οπότε καταλαβαίνετε πως ¨πρέπει¨ να τα έχει καλά με τον Ερντογάν… Άραγε οι δύο γιοί του Καρτάλ που να υπηρέτησαν την θητεία τους ; Φανταζόμαστε σε καμία ακριτική… Κωνσταντινούπολη ή Σμύρνη…

πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...