Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Τζανακόπουλος: Ο Μητσοτάκης μετατρέπεται σε Όρμπαν της Ν/Α Ευρώπης!



«Με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό η χώρα βρέθηκε απολύτως...
ανέτοιμη», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στον ρ/σ ΑΘΗΝΑ 984, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση πρέπει να διεθνοποιήσει το ζήτημα» και να αναλάβει άμεσα τις ανάλογες πρωτοβουλίες, καθώς αυτή την κρίση δεν μπορεί να τη διαχειριστεί η Ελλάδα μόνη της.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κ. Μητσοτάκης καθυστερεί να ζητήσει έκτακτη Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής. Εκτός αν σκοπεύει να μετατραπεί στον Όρμπαν της νοτιοανατολικής Ευρώπης», σχολίασε. Υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι «είναι αδύνατον να ανοίξουν στη μεταπολεμική Ευρώπη ξερονήσια» και πως «αυτές οι προτάσεις είναι ξένες προς τις αξίες του Ευρωπαϊκού πολιτισμού και δείχνουν πλήρη αδυναμία διαχείρισης του προσφυγικού ζητήματος».
Ερωτηθείς για την κλήση από την προανακριτική, ο κ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για «μια κίνηση προσχηματική για να μπορέσουν να τεκμηριώσουν την απομάκρυνσή μου, όπως και αυτή του κ. Πολάκη, από την προανακριτική».
Είπε ότι «αυτή η επιτροπή εκκίνησε ως επιτροπή που θα ερευνούσε την υποτιθέμενη σκευωρία για τη Novartis» και πως «όλο αυτό έχει καταλήξει σε πραγματικό φιάσκο για τη ΝΔ αφού δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο». Προσέθεσε ότι «με αυτό το δεδομένο η ΝΔ προσπάθησε να δημιουργήσει άλλο θέμα με την κατάθεση του κ. Μιωνή», τονίζοντας ότι «ο κ. Μιωνής μίλησε για μια συνάντηση που έγινε μετά από αίτημα της ισραηλινής κυβέρνησης» και «επομένως, εδώ, έχουμε να κάνουμε με διπλωματικές ενέργειες που είχαν ξεκινήσει από το 2013 από τον κ. Σαμαρά». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως «το κρίσιμο είναι εάν ο κ. Μητσοτάκης θα συρθεί, να ζητήσει από την Ολομέλεια τη σύσταση νέας προανακριτικής για αδικήματα πέραν της Novartis, από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ και την ομάδα Σαμαρικών».

2 σχόλια:

  1. Your Affiliate Money Making Machine is waiting -

    And getting it set up is as easy as 1-2-3!

    This is how it works...

    STEP 1. Input into the system what affiliate products you want to promote
    STEP 2. Add push button traffic (this ONLY takes 2 minutes)
    STEP 3. Watch the affiliate products system explode your list and up-sell your affiliate products all by itself!

    Are you ready to start making money??

    Click here to start running the system

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. If you're looking to burn fat then you need to jump on this totally brand new personalized keto diet.

    To create this keto diet, certified nutritionists, personal trainers, and professional chefs have united to develop keto meal plans that are efficient, convenient, price-efficient, and satisfying.

    Since their first launch in 2019, 100's of people have already transformed their body and health with the benefits a certified keto diet can give.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-certified ones provided by the keto diet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...