Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Οι γυναίκες του Έβρου μοιράζουν φαγητά και χυμούς στους Έλληνες στρατιώτες και αστυνομικούς

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι γυναίκες του Έβρου μοιράζουν φαγητά και χυμούς στους Έλληνες στρατιώτες και αστυνομικούς


Είναι απο αυτές τις στιγμές που σε αυτή την δύσκολη δουλειά που κάνουμε…
σταματάμε και παρατηρούμε, συγκινημένοι το μεγαλείο του Έλληνα. Αυτό το μεγαλείο που ζει μέσα μας και στις δύσκολες στιγμές “βγαίνει” πρώτο πρός τα έξω. Αυτό το μεγαλείο που έχουμε χάσει οι περισσότεροι εξ΄ ημών στις μέρες μας. 
Είναι γυναίκες απο τον Έβρο. Απο το χωριό Βύσσα. Βρίσκονται πίσω απο την γραμμή άμυνας. Δεν φοβούνται. Δεν σταματούν. Δεν υποχωρούν. Πλησιάζουν τα οχήματα της αστυνομίας και του στρατού και μοιράζουν ότι έχουν και δεν έχουν. Μέσα στην κρίση. Με τον Έβρο να αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και τον κόσμο του να υποφέρει απο την φτώχεια.
Δεν σκέφτονται την δική τους ημέρα. Σκέφτονται πώς να βοηθήσουν τα “γεράκια” των συνόρων. Έφτιαξαν πίτες, μετέφεραν νερά χυμούς ψωμιά και ότι άλλο είχαν στα νοικοκυριά τους. Η Τασούλα η Μαρία και οι άλλες φίλες της γράφουν:
“Η Αποστολή εξετελέσθη για σήμερα.. η γυναίκες του χωριού μας .. Αύριο τωρα..!! Πήγα και ψώνισα και ας ειναι Κυριακή..θα ετοιμάσουμε και για αύριο για το στρατό μας..για τα παιδιά μας.. ότι μπορεί ο καθένας..οτι έχουμε..ελιές..χαλβά.. τωρα θα κάνω τυρόπιτα..και μηλόπιτα..!! Όσες γυναίκες από το χωριό μας και από άλλα μέρη απευθυνθείτε στους συλλόγους σας.. .. ετοιμάστε.. και για αύριο..!! Τρέμω.. ειμαι τόσο συγκινημενη. ολοι η Ελλάδα μια γροθιά.. !! Θα βγαλει ανακοίνωση η εθελοντική ομάδα μας της Νέας Βυσσας που και πότε θα φύγουν τα φαγητά…!! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.. τωρα εγώ θα κάνω τυρόπιτα και μηλόπιτα για αύριο..!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά.. κάνουμε εμείς στο χωριό ότι μπορούμε”.



Tasoula Anastasia Karlioti
11 ώρες πριν
Εμείς η γυναίκες κάνουμε όπως θα έκανε όλες η Ελληνίδες..! συμπαράσταση στα σύνορα μας.. !! Τα μπράβο ανηκουν.. στο Στρατό.. Αστυνομία..Πυροσβεστική.. και σε όλα τα χωριά μας..!! Καλή δύναμη.. Καλή Σαρακοστή σε όλη την Ελλάδα..🇬🇷🇬🇷 Σε λίγο θα πάμε και σήμερα.. τα φαγητά που φτιάξανε η γυναίκες του χωριού .. όσες θέλουν να φτιάξουν..να το κάνετε..και αύριο θα πάμε στα σύνορα μας..!! 😊 Ευχαριστούμε όλους σας, για τα συμπαράσταση μας..όλοι η Ελλάδα μια καρδιά 


93



Tasoula Anastasia Karlioti
την Κυριακή
Η Αποστολή εξετελέσθη για σήμερα.. η γυναίκες του χωριού μας .. Αύριο τωρα..!! Πήγα και ψώνισα και ας ειναι Κυριακή..θα ετοιμάσουμε και για αύριο για το στρατό μας..για τα παιδιά μας.. ότι μπορεί ο καθένας..οτι έχουμε..ελιές..χαλβά.. τωρα θα κάνω τυρόπιτα..και μηλόπιτα..!! Όσες γυναίκες από το χωριό μας και από άλλα μέρη απευθυνθείτε στους συλλόγους σας.. .. ετοιμάστε.. και για αύριο..!! Τρέμω.. ειμαι τόσο συγκινημενει. ολοι η Ελλάδα μια γροθιά.. !! Θα βγαλει ανακοίνωση η εθελοντική ομάδα μας της Νέας Βυσσας που και πότε θα φύγουν τα φαγητά...!! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.. τωρα εγώ θα κάνω τυρόπιτα και μηλόπιτα για αύριο..!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά.. κάνουμε εμείς στο χωριό ότι μπορούμε..🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷
Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα που χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

2,2 χιλ.





Όλο το χωριό τώρα φτιάξαμε..ότι μπορούσε ο καθένας..!! Για τους Φαντάρους που είναι τώρα στα σύνορα μας..!! Μέχρι και φρέσκα βραστά αυγουλακια έκανα..γλυκό..τυροπιτάκια ότι μπορούμε.. τώρα τα παίρνουμε Όλοι στα σύνορα μας.. !! Μπράβο στην εθελοντική ομάδα Νέα Βυσσα που οργάνωσε τώρα αυτήν την ιδέα..
Αποτέλεσμα εικόνας για Οι γυναίκες του Έβρου μοιράζουν φαγητά και χυμούς στους Έλληνες στρατιώτες και αστυνομικούς
Δείτε το βίντεο.
 
πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...