Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

ΒΡΩΜΕΡΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΠΟΛΑΚΗ...!!! «Χριστιανοταλιμπανισμός να πίνουν στην Εκκλησία από το ίδιο κουτάλι»!



«Είναι Χριστιανοταλιμπανισμός το να σταματάνε εκδηλώσεις και από την άλλη να μην έχει βγει μια ανακοίνωση για την Αγία Μετάληψη από το ίδιο κουτάλι…
για να μην μουτρώσουν οι ιερωμένοι» τόνισε ο Παύλος Πολάκης!

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, αναφέρθηκε κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στην Βουλή στα μέτρα πρόληψης από τον κορονοϊό.

Έξαλλος ο Πολάκης

Χαρακτηριστικά είπε πως «είδα τον παλαιό μου συμμαθητή και καθηγητή οικονομικών της Υγείας Ηλία Μόσιαλο να μασάει τα λόγια τα λόγια του για το εάν μεταδίδεται από μετάληψη ο κορονοϊός. Έλεος! Φοβάται μην του πουν κουβέντα».

Μάλιστα, κάλεσε το υπουργείο Υγείας, «ειδικά τώρα μετά τον κακό και λάθος χειρισμό στην Πάτρα… Δεν μπορεί να σταματάμε συγκεντρώσεις όπως το καρναβάλι και από την άλλη στις εκκλησίες να αφήνουμε να πίνουν από το ίδιο από κουτάλι… Αυτό είναι χριστιανοταλιμπανισμός, βάλτε τον ΕΕΟΔΥ να βγάλει ανακοίνωση. Σοβαρευτείτε, δεν είναι θέμα μη μουτρώσουν οι ιερωμένοι, άλλες Εκκλησίες το έκαναν αυτό…».


πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...