Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Επικεφαλής της κυπριακής ΜΚΟ: Ο Ατίλλας αποκατέστησε την νόμιμη τάξη!




Ο θόρυβος προκαλεί στην Κύπρο τις δηλώσεις που έμειναν στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος της ΚΙΣΑ...
(Κίνημα για Ισότητα, Υποστήριξη, Αντιρατσισμός) Δώρος Πολυκάρπου.
Ο επικεφαλής της Κυπριακής ΜΚΟ, με την ευκαιρία της πρώτης Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974, ευχήθηκε ότι η δεύτερη εισβολή θα αποτελέσει το μοχλό πιέσεως για λύση του Κυπριακού, και ευνόησε μια ενδεχόμενη τρίτη εισβολή υπό την μορφή μετανάστευσης!

Ο κ. Ο Πολύκαρχος ανέφερε επί λέξει: «Απάντηση στην εφημερίδα αλήθεια για τις 3 ης Αττίλα: Να θυμίσουμε στον φασίστα δημοσιογράφο της Αλήθειας ότι ο 1ος Ατίλλας αποκατέστησε την νόμιμη τάξη που τους ανέτρεψαν οι ομοϊδεάτες τους σε αυτό τον τόπο! Ο 2ος Αττίλας μπορεί να σας αναγκάσει να λύσει το Κυπριακό και ο 3ος ενδεχομένως να μας λείψει από την αρία σας φυλή! » 
Απάντηση προς εφημερίδα αλήθεια για τα περί 3ου Αττίλα: Να θυμίσουμε στο φασίστα δημοσιογράφο της Αλήθειας ότι 1ος Αττίλας αποκατάστησε την έννομη τάξη που ανέτρεψαν οι ομοϊδεάτες τους σε αυτό τον τόπο ! Ο 2ος Αττίλας πυθανόν να σας αναγκάσει σε λύση του Κυπριακού και ο 3ος ενδεχομένως να μας γλυτώσει από την άρια σας φυλή!

26

4

Όπως τονίζει το sigmalive.com, η άποψη ότι ο 1ος Ατίτυλος «αποκατέστησε τη νομική τάξη» είναι η κλασική τουρκική αφήγηση που από το 1974 προσπαθεί να δικαιολογήσει την συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου. Το ότι ο πολιτικός στόχος του 1ου και του 2ου Αττικού ήταν να εξαναγκάσει τη λύση του Κυπριακού, είναι επίσης γνωστός μέσω των σχεδίων και δηλώσεων των Τούρκων αξιωματικών. Ο στρατηγός Κενάν Εβρέν, ο οποίος σχεδίασε τον Αττίλα και υπήρξε πρωθυπουργός της Τουρκίας, δήλωσε το 1990: «Στόχος της εισβολής ήταν η δημιουργία μιας ομοσπονδίας στην Κύπρο. Η επιχείρηση ήταν επιτυχημένη, όμως η δημιουργία της ομοσπονδίας στο τραπέζι δεν έγινε ακόμα επιτυχημένη. Ο στόχος αυτός παραμένει απραγματοποίητος ».

Ακόμη και για ένα «3ο μεταναστευτικό Αττίλα» που θα αλλάξει την Κύπρο, υπάρχει δημοσιευμένο σχέδιο για την σταδιακή δημογραφική υπέρβαση του ελληνικού πληθυσμού από το 1956.
Σύμφωνα με το sigmalive, ο Δώρος Πολυκάρπου, με δηλώσεις του ως «εμπειρογνώμονας» στο «Χαραυγή», προσπάθησε να ακυρώσει τις αποκαλύψεις της «Σειμερινής» για το πως «το μεταναστευτικό βουίζει στην Κύπρο». Στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Σήμερανσης», με αδιάθετα στοιχεία, επιβεβαιώνεται από τα πιο επίσημα χείλια, πως οι αυξήσεις στους αιτούντες άσυλο αυξάνονται δραματικά, και πως σύμφωνα με το Υπ. Εσωτερικών 6 από 10 εισέρχονται από μη-ελεγχόμενα σημεία της Νεκρής Ζώνης και των οδοφράγματος.

Σε δηλώσεις του στο «Χαραυγή», ο κ. Ο Πολυκάρδος έκανε λόγο για «πιθανή συνειδητή σύγχυση του ζήτηματος με την κατάσταση που επικρατεί στην Κυπριακή και με την Τουρκία». Στη συνέχεια καταδικάστηκε κατά των κοινών περιπολιών της Αστυνομίας-ΕΦ στην Πράσινη Γραμμή, αμφισβήτησε την «συνειδητή μεταφορά προσφύγων από την Τουρκία μέσω των κατεχόμενων», και δήλωσε ότι είναι «αιωρούμενες αιχμές» ή «η σύνδεση των φυγόδικων με την τρομοκρατία»!

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δέκα χρόνια σε συζήτηση στο «Σίγμα», ο κ. Πολυκάρδο αμφισβητούσε όσους υποστήριξαν το ρόλο της Τουρκίας, όταν το μεταναστευτικό είχε μόλις αρχίσει να εμφανίζεται ως σοβαρό πρόβλημα.

Πηγή: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...