Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Εχουμε πολεμο επισημα πια ! ! ! 400 "Καημενοι" προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο τρένο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη...



Πιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ  στις 11: 50 μμ  στο Σταθμός Λαρίσης 400 λ@θρομετανάστες προσπάθησαν να...
(επιβιβαστούν στην αμαξοστοιχία T 600) που είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη με αναχώρηση στις 00:00 π.μ  για να ενισχύσουν και να συμπαρασταθούν  στους συμπατριώτες τους που βρίσκονται στα τουρκικά σύνορα και περιμένουν να περάσουν στην Ελλάδα  όπως αποκάλεσαν  οι ίδιοι !

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι 400  λαθρομετανάστες απετράπησαν την τελευταία στιγμή   χάρη στην εγρήγορση των υπαλλήλων του ΟΣΕ  που ενημέρωσαν την ελληνική αστυνομία και στην αμεση επέμβαση των  ΜΑΤ .


Ύστερα από την άμεση επέμβαση των ΜΑΤ οι ομάδα των 400 Αλλοδαπών  λαθρομεταναστών διαλύθηκε και απομακρύνθηκε από το  Σταθμό Λαρίσης.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι η αμαξοστοιχία έφυγε  από τα στέγαστρα του Αγ. Ιωάννη Ρέντη  για το Σταθμό Λαρίσης με μια ώρα καθυστέρηση  λόγου των Αλλοδαπών  λαθρομεταναστών .


Μαντρωστε τους...
Κακως αφηθησαν ελευθεροι, αν αφεθησαν...
ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !
400 Αλλοδαποί λαθρομετανάστες προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο «νυχτερινό τρένο T 600 από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη και απετράπησαν από δυνάμεις των  ΜΑΤ»


πηγη 

πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...