Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ FUNDS ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΜΑΣ !!!



Αν δεν ανταποκριθούν στην συγκεκριμένη αυτή πρόταση, που τους εξασφαλίζει άμεση απόδοση επένδυσης από 25% - 100%, τότε, το επόμενο αίτημά μας στα Δικαστήρια, θα είναι να αναγνωριστούν ως ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΩΤΕΣ!!!...







ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ :
ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ FUNDS ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ
ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Επειδή, όπως καλώς γνωρίζετε, τα χαρτοφυλάκια ΜΕΔ των Δανειοληπτών του Σωματείου μας, που προσφάτως αποκτήσατε, βαρύνονται με σωρεία νομικών ελαττωμάτων, τα οποία, μεταξύ άλλων, επιφέρουν ακόμη και την ακύρωση των συμβάσεων με τις οποίες μεταβιβάστηκαν στις εταιρείες σας.
Επειδή, όλες οι απαιτήσεις των χαρτοφυλακίων ΜΕΔ που αποκτήσατε κατά τα ανωτέρω, τυγχάνουν επίδικες, αμφισβητούνται κατά κεφάλαιο και τόκους, στερούνται της αναγκαστικής εκ του νόμου προϋπόθεσης περί αποδεικτικότητας με έγγραφα και, έτσι, δεν είναι βέβαιες και εκκαθαρισμένες.
Επειδή, όλα τα ανωτέρω, έχουν ήδη κριθεί αμετάκλητα, σε εκατοντάδες περιπτώσεις, από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Επειδή, κατόπιν όλων των ανωτέρω, η είσπραξη των όποιων απαιτήσεών σας εκ των ανωτέρω ΜΕΔ, καθώς επίσης και κάθε επαπειλούμενη εκτέλεση κατά των Δανειοληπτών του Σωματείου μας, καθίστανται αντικειμενικά ατελέσφορες, για τυπικούς και ουσιαστικούς λόγους.
Επειδή, σε κάθε περίπτωση, οι Δανειολήπτες του Σωματείου μας δεν τυγχάνουν στρατηγικοί κακοπληρωτές και έχουν επανειλημμένα, πλην όμως μάταια, προσέλθει στις τράπεζες που σας μεταβίβασαν τα ανωτέρω χαρτοφυλάκια ΜΕΔ, αιτούμενοι, με συγκεκριμένες προτάσεις, την φιλική διευθέτηση των μεταξύ τους διαφορών.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ
Σας καλούμε να απέχετε από κάθε διαδικασία εκτέλεσης κατά των δανειοληπτών του Σωματείου μας και να προσέλθετε καλόπιστα στην διαμεσολάβηση για την φιλική επίλυση και διευθέτηση της διαφοράς, αποδεχόμενοι την οριζόντια πρόταση για την ρύθμιση όλων ανεξαιρέτως των απαιτήσεών σας εκ των ανωτέρω ΜΕΔ, ως εξής :
1. ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: Αναλογική ρύθμιση ενός εκάστου υπολοίπου, στο διπλάσιο του μέσου, συνολικού κόστους κτήσης του συνόλου των ΜΕ Στεγαστικών Δανείων του χαρτοφυλακίου σας.
2. ΛΟΙΠΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Αναλογική ρύθμιση ενός εκάστου υπολοίπου, στο 175% του μέσου, συνολικού κόστους κτήσης του συνόλου των ΜΕ Εξασφαλισμένων Δανείων του χαρτοφυλακίου σας.
3. ΜΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Αναλογική ρύθμιση ενός εκάστου υπολοίπου, στο 150% του μέσου, συνολικού κόστους κτήσης του συνόλου των ΜΕ Μη Εξασφαλισμένων Δανείων του χαρτοφυλακίου σας.
4. ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Αναλογική ρύθμιση ενός εκάστου υπολοίπου, στο 125% του μέσου, συνολικού κόστους κτήσης του συνόλου των ΜΕ Πιστωτικών Καρτών του χαρτοφυλακίου σας.
Άλλως, οι Δανειολήπτες του Σωματείου μας, θα εξαντλήσουν και εναντίον σας, όπως αντιστοίχως έπραξαν, επιτυχώς μέχρι σήμερα, με τις τράπεζες που σας μεταβίβασαν τα ανωτέρω χαρτοφυλάκια ΜΕΔ, όλα τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους περί προσφυγής στην Δικαιοσύνη και όλα τα εκ του νόμου ένδικα μέσα και βοηθήματα.
Αθήνα, 06/02/2020
Κυριάκος Τόμπρας
Πρόεδρος ΔΕ


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...