Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Νέα σύγκρουση Χιωτών-ΜΑΤ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΛΩΡΙ ΣΤΟ ΑΙΠΟΣ

Στο Φλώρι κατευθύνθηκε ο κόσμος που συγκεντρώθηκε αρχικά έξω από το Φαφαλίειο Στάδιο


Στις... πλαγιές του βουνού απέναντι από την επιταγμένη, για τη δημιουργία δομής, έκταση, μεταφέρθηκε το απόγευμα....
της Τρίτης 25/2/20 η… μάχη πολιτών και ΜΑΤ.
Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν νωρίς το μεσημέρι στο Φαφαλίειο, προκειμένου να βρεθούν στην παράκληση που θα τελούσε η Μητρόπολη στον Αγ. Μακάριο.
Οι συγκεντρωμένοι αποφάσισαν ότι θα ανέβουν στο Φλώρι, καθώς εκεί ήταν προγραμματισμένη να γίνει αρχικά η παράκληση, πιθανά για να μην δημιουργηθούν επεισόδια.
Στο Φλώρι συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός πολιτών που όμως δεν φάνηκαν διατεθειμένοι να αποχωρήσουν αλλά νιώθοντας, όπως ανέφεραν, ότι η αποστολή των ΜΑΤ εγκλωβίζει την κοινωνία, αποφάσισαν να συγκρουστούν μαζί τους.
Οι μονάδες των ΜΑΤ βρίσκονταν παραταγμένες στο 17ο χλμ. Χίου-Βολισσού, ενώ ο δρόμος μέχρι εκεί ήταν ανοικτός.
Από το συγκεντρωμένο πλήθος αρκετοί, νεαρής κυρίως ηλικίας, ανέβηκαν στις πλαγιές του βουνού πετώντας πέτρες, ενώ ο κόσμος είχε φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τα ΜΑΤ, τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο.
Ακολούθησε ρίψη χημικών προκειμένου να απωθηθεί ο κόσμος ενώ η… μάχη μεταφέρθηκε στις πλαγιές με τα ΜΑΤ να βρίσκονται στο βουνό ρίχνοντας παράλληλα χημικά και νερό στους συγκεντρωμένους.


πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...