Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ακόμη δεν επιστρέφουν οι Τούρκοι τον εξοπλισμό που έφεραν….



Επεστράφησαν οι στολές των Ελλήνων στρατιωτικών που είχαν περάσει τα σύνορα στην Αδριανούπολη....

Τα δύο όπλα, τρία κινητά τηλέφωνα εκ των οποίων το ένα κρυπτογραφημένο, μία φορητή μνήμη και οι δύο ξιφολόγχες που έφεραν οι Έλληνες στρατιωτικοί, υπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και υπαξιωματικός Δημήτριος Κούκλατζης κατασχέθηκαν. Ακολούθως οι Έλληνες στρατιωτικοί δια μέσω των δικηγόρων τους-μελών του δικηγορικού συλλόγου Αδριανούπολης Χακαν Γιαλτσιντουγ και Σελίν Οζέλ, ζήτησαν από το δικαστήριο, να τους επιστραφούν τα όπλα τα τηλέφωνα και τα άλλα υλικά.
Το δικαστήριο αποφάσισε την επιστροφή των των στολών που εμπεριχουν και εξαρτήσεων όπου μπαίνουν γεμιστήρες και σφαίρες. Το όπλο οι σφαίρες τα τηλέφωνα οι ξιφολόγχες και μνήμη αποφασίστηκε να μην επιστραφούν διότι ακόμα εξετάζονται. Μετά από αυτήν τη δικαστική απόφαση οι στολές του υπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του υπαξιωματικού Δημήτρη Κουκλατζη, παραδόθηκαν στο Ελληνικό προξενείο Αδριανούπολης.
Οι Έλληνες στρατιωτικοί που είχαν συλληφθεί στα σύνορα είχαν δηλώσει πώς πέρασαν στην πλευρά της Τουρκίας χωρίς να το αντιληφθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...